Cu pielea albă ca laptele, părul de un roșcat deschis și potolit, înveșmântată doar într-un material subțire, fluid și transparent, doar de la mijloc în jos, dar care lasă să se întrevadă picioarele superbe, vedeta își ascunde bustul sub un buchet de flori.

Burtica de gravidă e la vedere, în toată splendoarea ei. O fotografie simplă, care nici nu are nevoie de mai mult. Face cât 1.000 de cuvinte, iar dovadă stau miile de like-uri și complimente venite din partea fanilor.

Departe de a fi doar frumoasă, Olimpia Melinte le dă fanelor sale și un sfat, fără a uita să le felicite de ziua lor: ”La mulți ani, femeie! Fie că ești mamă sau nu, fie că îți dorești sau nu asta, important e să faci ceea ce simți, nu ceea ce îți cere familia sau societatea.

Să fii tu în orice condiții, să ai curaj să-ți ceri drepturile, să nu te complaci în relații toxice, să nu te simți mai puțin importantă, să nu zâmbești la comanda doar pentru că ești femeie și știi că așa ți-a zis mama de mică, “Să te porți frumos și să ai grijă ce spui.”

Scopul nostru nu e doar să fim “drăguțe”, avem lumea la picioare și tot ceea ce trebuie să facem e să avem încredere că suntem capabile de orice, depinde doar de noi!”, a scris vedeta, mai frumoasă, mai senzuală, mai feminină, dar și, parcă, mai puternică decât oricând.

Actrița din Vlad e în al treilea trimestru de sarcină și va fi mamă pentru a doua oară. Ea mai are un băiețel pe nume Vlad.

Vezi și Olimpia Melinte a intrat în ultimul trimestru de sarcină. Cum arată actrița din Vlad acum. „Poate asta va fi ultima oară”

Citește și:

Pandemia a lăsat urme, dar Andra are un secret: ”Eu nu arăt că m-am îngrășat, pentru că…”

Victor Slav, poză cu mama sa. A luat de la ea ce avea mai frumos! Dar fetița lui îi seamănă de minune bunicii!