Un amestec de emoții: teamă, durere, frică, disperare, fericire cum nu mai încercase în viața ei. Toate aceste emoții s-au îngrămădit în doar câteva ore în mintea și sufletul ei. Din fericire, totul a decurs în final bine, iar acum actrița își poate strânge la piept băiatul.

De ziua lui, actrița a scris un mesaj răscolitor pe rețelele de socializare, unde a postat și o serie de fotografii cu băiatul, la diferite vârste, inclusiv una cu el nou-născut, în maternitate.

Sasha-abia-venit-pe-lumeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

“7 ani de #sashatimeisthebesttime. Aveam 42 de saptamâni și tot ce-mi doream era să vină pe lume, bulgărașul ăsta de lumină.

Era o zi caldă, cu soare blând de toamnă și în calendar sărbătoare mare, Sf. Parascheva, iar eu eram programată iarăși la control. La biserica de lângă maternitate băteau clopotele – agitate, tulburătoare – am făcut o cruce mare și-am intrat în spital.

După ce medicul și-a făcut treaba îmi spune “Rămâneți!” Mi-a înghețat sufletul și l-am privit în ochi “Sigur?” A început să râdă “Aveți bagajul cu dumneavoastră?” “Da” am suspinat neliniștită. Și-am rămas, ce era să fac?

Au fost niște ore lungi, niște dureri cumplite. În cele din urmă, la apus, a venit și Alexandru pe lume. Dar nu-l auzeam plângând, nu-mi zicea nimeni nimic, iar eu stăteam mai mult moartă decât vine pe masa de nașteri.

Am întrebat cu o ultimă fărâmă de putere “Cum e?” Dar n-am primit răspuns. Și apoi de nu știu unde, cu o voce metalică, disperată, ca o lupoaică ce urlă după puiul ei le-am strigat “Unde e copilul meu? Cum e?”

Am auzit atunci un plâns puternic de bebeluș, care se conectase parcă din nou la mine și mi l-au pus în brațe. Eram noi doi și lumea. El plângea, eu plângeam.

Apoi m-am liniștit și i-am șoptit la ureche “mulțumesc” și de atunci până acum nu pierd niciodată momentul să-i mulțumesc pentru că m-a ales pe mine. Pentru că a fost curajos și am trecut împreună prin cele mai grele momente!

La mulți ani, puiul meu de om! Liber, curajos, vesel, încăpățânat până la cer și înapoi, creativ, sensibil și aș mai continua cu toate cele 785789094321 de calități pe care le are, dar n-aș vrea să vă plictisesc. Norocos să fii că de iubit rămâi tot cel mai iubit dintre pământeni!” a scris plină de emoție actrița din VLAD pe Instagram.

Sărbătoritul Sasha a fost răsfățat cu tort de la buni Zina. Anul acesta, în aprilie, actrița și-a mărit familia după ce a adus pe lume și o fetiță, pe care a botezat-o Ingrid. 

Olimpia este căsătorită cu Luca Constantin, bărbatul de care s-a îndrăgostit încă din liceu. 

Vezi și Olimpia Melinte, pierderi de memorie după sarcină. Cum se simte actrița acum

Citește și:

Adrian Mutu, schimbare radicală! Și-a făcut o intervenție de 20.000 de euro: “În copilărie am fugit de…”

Celebrul Roger Waters s-a căsătorit cincea oară