“O iubesc până la lună și înapoi!”, a scris actrița în dreptul fotografiei cu mânuța micuței. În fundal poate fi auzită o melodie care sugerează momentele magice prin care trece acum Olimpia.

Actrița s-a internat în spital ieri dimineață, după ce au început contracțiile.

“Ultima poză în varianta asta. 9 luni am stat împreună și ne așteaptă o viață înainte. Am atâtea emoții că nu-mi mai încap în piele de fericire.

De aseară au început contracțiile și în dimineața asta m-am internat. Știu că ați fost alături de noi în toată aventura asta minunată și vă mulțumim! Să ne țineți pumnii!”, a scris ieri Olimpia Melinte, pe contul de socializare.

Actrița mai are un băiețel acasă, Sasha, în vârstă de 6 ani, care abia aștepta să-și cunoască surioara.

Olimpia, în vârsta de 34 de ani, este căsătorită cu Luca Constantin. Actrița a avut norocul de a-și cunoaște bărbatul care urma să o ducă la altar foarte devreme, în copilărie, iar la doar 22 de ani devenea deja soție.

„Cred că este important să-i dai libertate celui de lângă tine, să nu-l ții cu forța în anumite situații. Dacă vrea să iasă cu băieții, eu nu am nimic împotrivă, dacă eu vreau să ies, la fel.

E importantă zona asta de a asculta și de a înțelege că fiecare are nevoile lui și dacă îi respecți nevoile, el o să fie fericit și o să crească alături de tine. Dacă îl închizi și îi spui nu – și sunt foarte mulți oameni care procedează așa -, atunci, iubirea moare”, declara la un moment dat actrița, vorbind despre relația ei.

Vezi și Olimpia Melinte, gravidă pe ultima sută de metri și cu burtica la vedere, pune punctul pe ”i„: Scopul nostru nu e doar să fim “drăguțe”! Ce le transmite ea româncelor

Citește și Prințul Harry a ajuns deja în SUA Acesta nu a participat la ziua bunicii sale, regina Elisabeta

Brigitte Macron a împlinit 68 de ani, dar nu-și arată vârsta. Cea mai recentă apariție a ei i-a cucerit pe francezi