Starul rus, în vâsrtă de 40 de ani, a mărturisit că „s-a simțit rău timp de aproape o săptămână”. Avea febră și o stare accentuată de oboseală. Olga, care în 2008 a jucat rolul agentului secret Camille Montes, în filmul Quantum of Solace din seria James Bond, a primit rezultatul testului duminică.

 

Aceasta se află în izolare la domiciliu și a publicat şi o fotografie de la fereastra casei sale, unde se află în carantină.

Kurylenko se alătură astfel unei liste în creştere de nume mari din industria de divertisment care au fost diagnosticate cu COVID-19.

Printre acestea se numără actorii Tom Hanks şi Rita Wilson şi Lucian Grainge, şeful Universal Music, care a fost spitalizat în weekend.

Actrița, care este și cetățean francez, locuiește de câțiva ani și în Londra, dar nu a precizat unde se află în izolare.

„Aveți grijă de voi și luați totul în serios. Pentru a-mi coborî temperatura, mi-au zis să iau paracetamol, ceea ce am și făcut. Atâta tot. Nimic altceva nu trebuie să fac. Desigur, iau încă vitamine pentru mine. Și mănânc usturoi, doar pentru sistemul imunitar. Beau apa, îmi storc lămâi în apă. Atâta tot”, a explicat Olga.

Citește și: