Celebra rusoaică, care în 2008 a jucat rolul agentului secret Camille Montes, în filmul Quantum of Solace din seria James Bond, le-a dat fanilor toate detalii despre tcum a afectat-o coronavirusul și le-a mulțumit  pentru susținere.

 

„Vă mulțumesc tuturor pentru urările bune. Sunt copleșită de bunătatea voastră. O să profit de această oportunitate pentru a vă răspunde întrebărilor pe care mi le-ați pus despre coronavirus”, și-a început Olga postarea.

 

Întrebată de ce nu se află în spital dacă a fost confirmată cu coronavirus, ea a explicat că spitalele sunt pline și se ocupă doar de pacienții care sunt în stare gravă și se luptă să trăiască. „Mi s-a spus că dacă mă voi simți mai rău să chem ambulanța”, a explicat actrița.

„Unde am fost testată? La un spital unde m-a dus o ambulanță pe care am chemat-o pentru că aveam febră de peste 39 de grade Celsius”, a spus Olga. Întrebată de procedura prin care a fost testată, starul a explicat că pentru acest test, este folosit un bețișor steril care este introdus în gură pentru a preleva o mostra de salivă.

 

Kurylenko a explicat că nu știe de unde a luat coronavirusul. „Imposibil să știu. Aș fi putut să-l iau de oriunde. Aș fi putut să-l iau și după ce am atins mânerul unei uși de taxi. Se află pe orice suprafață”, a aexplciat actrița.

De asemenea, Olga a explicat căa cum se simte mai bine. Temperatura nu i-a mai crescut mai mult de 38,5, iar astăzi chiar i-a scăzut sub 38.

 

Citește și: