Andreea Bănică, căsătorită și mamă a doi copii, a mărturisit că acești bani erau pentru un contract care ar fi trebuit încheiat pe un an.

Deși admite că își mai rotunjește veniturile din promovarea de produse pe rețelele sociale, iar acest lucru a fost probabil observat inclusiv de administratorii unui studio de videochat, vedeta nici nu a stat pe gânduri, oferind pe loc răspunsul.

„Mă ocup de campaniile online, lucrez cu multe branduri, care m-au solicitat. Asta pentru că eu am o comunitate care mă urmărește, e vorba despre ce expui, ce le oferi oamenilor, despre fidelitatea lor, despre faptul că am experiență, doi copii, o familie frumoasă, unită, de atâția ani. E vorba de încrederea pe care o emani, ca să poti promova niște lucruri.

Promovez tot felul de produse, de cosmetică, înfrumusețare, de păr, etc. Au fost oferte pe care le-am refuzat și nici nu au mai ajuns la mine, nu am vrut să mă asociez cu anumite lucruri. Chiar am refuzat o reclamă la videochat. Trebuia să le ofer experiența mea, m-au găsit tocmai pe mine, cu familie!Pentru niciun ban din lume nu aș face asta, nu mi se potrivește. Eu, cu un singur bărbat, ce să le zic fetelor, decât lăsați-vă de meserie.

Asta a fost maximă, chiar am râs mult, pentru că tot insistau”, a mărturisit Andreea Bănică pentru Playtech.ro.

Andreea Bănică a spus că a început să promoveze produse încă din timpul pandemiei, când a avut timp liber la dispoziție, deoarece concertele au lipsit cu desăvârșire. A ajuns să îi placă și spune că este foarte implicată și în acest moment.

Vezi și Andreea Bănică și-a făcut o intervenție la nivelul feței, din cauza unei greșeli din tinerețe: ”Să nu faceți ca mine!”

Citește și:

Bianca Drăgușanu o duce pe mama ei să facă operații estetice. Ce intervenții va suferi femeia, la 60 de ani

Adela Popescu, probleme cu cei 3 copii: „Absolut toate mamele trec prin asta”. Ce i-au răspuns alte vedete