Codin Maticiuc este unul dintre cei mai apreciați bărbați din România. Cândva holtei și cu relații în tot showbizz-ul, acum e un tată implicat și apreciat datorită implicării sale în dezvoltarea spitalelor din țară.

Vedeta, controversată, e drept, a câștigat simpatia oamenilor de-a lungul timpului. Acum, că e un tată implicat, toată lumea așteaptă nunta. Va veni sau nu va veni aceasta? E întrebarea la care ”craiul de Dorobanți” a răspuns într-un interviu recent.

De ce nu s-a căsătorit Codin Maticiuc până acum

Foarte multe persoane s-au întrebat de-a lungul timpului de ce unul dintre cei mai râvniți bărbați din România nu s-a căsătorit încă. Acum ar avea toate motivele, fiind într-o relație stabilă și având deja o familie. Pentru a elimina orice urmă de îndoială, Codin a oferit o explicație rațională într-un interviu acordat recent.

Potrivit spuselor acestuia, atât el, cât și iubita lui, nu consideră că este necesar ca un astfel de eveniment să aibă loc.

„Nu mă însor, păcatele mele. Nici ea nu vrea. Nu ne plac petrecerile astea. Ne plac petrecerile alea la care chiar te distrezi, nu unele unde ai o mie de obligații.

Noi, de exemplu, la Smaranda nu am făcut botez, nu am făcut petrecere. Ne-am dus la biserică și am venit acasă cu nașii. Aia a fost”, a declarat Codin Maticiuc pentru Ego.ro.

Deoarece este de părere că un astfel de eveniment este destul de stresant pentru miri, preferă să amâne pe cât posibil nunta. Totuși, Codin recunoaște că dacă va fi cazul la un moment dat, își va duce iubita în fața altarului și îi va jura iubire veșnică.

codin maticiuc s-a iubit cu multe femei celebreSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Codin Maticiuc, un tată extrem de implicat

În cadrul aceluiași interviu, vedeta a vorbit și despre Smaranda, fiica de trei ani pe care o are cu actuala sa iubită. Acesta susține că se implică activ în educația celei mici, mergând cu ea la tot felul de spectacole pentru copii.

De asemenea, Codin recunoaște că o corectează pe cea mică de fiecare dată când greșește anumite cuvinte, deoarece consideră că este nevoie ca aceasta să deprindă de pe acum tainele limbii române.

„Nu există să spună „casa lu mama”. Chiar dacă o mai face, noi venim mereu și o corectăm, îi spunem „casa mamei”. Adică timpul ăsta de educație încercăm să-i oferim. Pentru că îi va folosi ei mai încolo”, a mai povestit Codin Maticiuc.

Vezi și Codin Maticiuc s-a iubit cu multe femei celebre și recunoaște că nu poate renunța definitiv la ele: ”Sunt prieten cu toate…”

Citește și:

Regulile de la care nu se abate Simona Halep. Ce superstiții respectă cu strictețe sportiva: ”E hotărârea mea…”

Serena Williams l-a eclipsat pe Tom Cruise la ziua lui. Incredibil cum s-a îmbrăcat tenismena: sandale cu blană, dres-plasă și rochie mini, mulată