Acum câteva zile a anunțat despărțirea definitivă de el, dar încă mai sunt multe de spus. Prin urmare, Oana Roman a făcut noi declarații despre perioada petrecută cu Marius Elisei, după împăcare. A spus răspicat că în tot acest timp a pierdut timp, nervi și liniște, dând de înțeles că nu merită pentru nimic în lume să încerci să reîncălzești o ciorbă, exact cum spune vorba din popor.

Exact când toată lumea credea că lucrurile s-au așezat între ei a venit vestea despărțirii. Exact cânt toată lumea credea că a trecut suficient de mult timp pentru ca cei doi să se împace și în acte și să redevină soț și soție. Dar a venit despărțirea, care, de data aceasta, pare să fie fără întoarcere.

Oana Roman spune că a încercat de multe ori să salveze, din nou, relația cu Marius, însă fără niciun rezultat. Sigur, și Marius Elisei spune același lucru, dar Oana Roman e un pic mai vocală și mai darnică în declarații cu fanii ei.

”Sunt datoare publicului meu, care își ia timp din viață ca să mă urmărească. Sunt datoare să fiu sinceră și asumată și să nu mint sau să păcălesc în vreun fel.

Când ceva s-a rupt fundamental între doi oameni, oricât ai încerca, nu se mai poate repara nimic. Eu am sperat și am pierdut timp, ani, nervi și liniște. Se încheie totul în termeni mai grei și mai răi decât acum doi ani când am divorțat.

E dureros să văd că efectiv nu mai avem absolut nimic în comun și mă întreb dacă am avut vreodată.”, a spus Oana Roman pe contul ei de Instagram.

Oana Roman, sfat pentru femei

Oana Roman a spus că trece printr-o perioadă din care mulți oameni ar avea ce să învețe, cu condiția să nu facă aceleași greșeli ca ea. Așadar, vedeta are câteva sfaturi prețioase pentru cine vrea să o asculte, sfaturi venite din experiența sa dureroasă.

”Nu mai pierdeți timp dacă nu sunteți ok într-o relație nefericită. Eu am pierdut timp și am eșuat lamentabil în relația de cuplu. M-am complăcut prea mult într-o relație în care nu eram fericită, nu eram împlinită și nu mă simțeam confortabil.

Oricât de greu este, nu mai pierdeți timp, pentru că timpul nu se mai întoarce!”, a adăugat vedeta.

Vezi și Au anunțat despărțirea definitivă, dar nu se pot abține să nu-și arunce săgeți în mediul online. Marius Elisei, aluzie fățișă la Oana Roman. Nici ea nu-și înghite cuvintele

Citește și:

Octavia Geamănu și Marian Ionescu (Direcția 5) sărbătoresc 8 ani de căsnicie împreună, dar… ”Marian nu m-a văzut nicidată în trening, pijamale de bumbac!”

A vrut să fie sexy în vârf de munte și a fost la un pas să-și fisureze șoldul. Deea Maxer, de urgență la spital după ce a urcat cu tocuri de 12 cm pe munte