Chiar dacă nu avea preferințe în privința sexului copilului, pentru că important este ca bebelușul să fie sănătos, Octavia Geamănu mărturisește că într-un fel știa că va fi mamă de băiat. „Și-a ales singur numele, cu un an și ceva înainte să vină. Visasem cu mult timp înainte că voi avea un băiețel, cu numele Andrei. Așa că nu puteam să-l schimb”, spune aceasta.

Vrea să prezinte emisiunea până în luna a 8-a

Însărcinată în 5 luni și jumătate, Octavia spune că încearcă pe cât posibil să își păstreze programul de muncă și stilul de viață, deși bebelușul o ține trează noaptea. „Mănânc firesc, fără să am poftă de ceva anume. Dacă e totul bine și nici nu voi pune multe kilograme, cred că voi sta la serviciu, pe sticlă, până în luna a 8-a.”

Se mândrește cu soțul perfect

”Soțul meu mă răsfață la fel ca-ntotdeauna. Mereu a fost foarte atent în ceea ce privește nevoile mele. E soțul perfect pentru mine. Luăm lucrurile pas cu pas. Acum sunt în stadiul în care mă bucur de mișcările bebelușului care îmi dau trezirea în miezul nopții. Însă gândul că anul viitor, pe vremea asta, vom putea merge în vacanță cu copilul nostru îmi aduce o bucurie neimaginată”, declară Octavia încântată, despre jumătatea ei, Marian Ionescu, din trupa Direcția 5.
Credit foto: Antena 1