Recent, omul de televiziune a vorbit despre relația cu Marian Ionescu, cei doi împlinind 8 ani de căsnicie, și a dezvăluit cum ”l-a ținut acasă” pe rebelul artist de la Direcția 5.

Fără îndoială Octavia Geamănu este o femeie cochetă, care are grijă de imaginea ei nu doar când iese din lume, dar mai ales când se află în intimitatea casei, alături de soțul ei, Marian Ionescu.

Vedeta Antena 1 și liderul trupei Direcția 5 au sărbătorit ieri, pe 31 ianuarie, 8 ani de când s-au căsătorit civil. În tot acest timp, cei doi au avut parte de o relație reușită, fără certuri și drame. Octavia mărturisește că unul dintre secretele căsniciei lor este feminitatea.

Se aranjează pentru fiecare clipă când soțul o vede

Chiar dacă locuiesc sub același acoperiș, Marian are sub ochii lui o femeie aranjată și parfumată în fiecare zi. “Marian nu m-a văzut nicidată în trening, pijamale de bumbac sau cu părul nespălat, cu oja sărită sau cu bigudiuri pe cap. Port doar pijamale de mătase tot timpul anului.

De când mă știu, îmi place să am grijă de mine și mă simt bine în pielea mea. Dacă eu sunt fericită, și bărbatul meu este fericit!”, a declarat Octavia Geamănu pentru FANATIK.

Octavia Geamănu are ritualuri de îngrijire bine puse la punct, la care apelează aproape în fiecare zi, fiind foarte atentă la imaginea ei, atât în public, cât și acasă. “Îmi spăl părul o dată la două zile și am nevoie de cel puțin două ore până ies din baie”, a adăugat Octavia.

Și nu se uită la bani atunci când își cumpără produsele de îngrijire a părului și pielii. Iar aplicarea fiecărui produs este un ritual în sine. “Aplic șamponul, aștept să-și facă efectul, aplic masca, aștept să-și facă efectul. Despre descurcatul părului nu mai zic. Îmi ia o jumătate de oră. Gel de duș nu folosesc, ci doar săpun de dafin.

Sunt proceduri pe care le respect cu sfințenie. Sunt nopți în care dorm și cu uleiul de ricin sau de cocos în păr, dar asta se întâmplă doar atunci când Marian e plecat în turneu și… pleacă des!

Nici nu concep să mă vadă vreodată altfel decât țiplă! Îmi place să fiu mereu țiplă, ca scoasă din cutie, cum se zice!”, a mai spus Octavia.

Lăsând la o parte faptul că soțul ei e adesea plecat, cei doi nici nu dorm împreună și poate acesta este cel mai mare secret al Octaviei Geamănu. Așa reușește ca, ori de câte ori își face apariția în fața bărbatului ei, să fie ca scoasă din cutie.

Octavia Geamanu, in rochie de mireasaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Octavia Geamănu: “Mi-a fost teamă să intru într-o relație”

Octavia spune că este o femeie cochetă de când se știe și, înainte să-l întâlnească pe Marian, bărbatul cu care are și un copil, i-a fost teamă să intre într-o relație, gândindu-se că nu va putea să se împartă între ritualurile ei și timpul alocat unei relații. A reușit să facă asta cu Marian chiar de la început, pentru că artistul înțelege dorința Octaviei de a fi o femeie cochetă și o întreține. Să nu uităm că vedeta nici nu gătește și are pe cineva care vine să le umple frigiderul cu bunătăți. Iar soțul ei, la fel ca în cazul dormitului separat, nu are nimic împotrivă.

Octavia mărturisește că model i-a fost chiar mama ei. “De când eram eu mică, mama era mereu atentă cu ieșirile ei în lume. Dacă într-o zi ieșea de 5 ori din casă, purta 5 ținute diferite și 5 perechi de pantofi! De la ea am învățat să arăt în fiecare zi ca scoasă din cutie. Nici la supermarket nu mă duc cu părul răvășit!”, a mai spus Octavia pentru sursa citată.

Vezi și Octavia Geamănu e în proces cu Antena 1, dar s-a întors la muncă: „Surprinși ai mei colegi să mă revadă azi”. Mesajul virulent al știristei

Citește și:

Cum arăta Vica Blochina în tinerețe, când dansa la Melody și era balerina lui Pițurcă

Cum a reușit Liviu Vârciu să scape de umflătura de la nivelul feței. Nimic nu a funcționat, în afară de un leac băbesc: „A făcut minuni!”