”La inceputul anului ne-am decis, fara sa stam vreun pic pe ganduri, sa facem cununia religioasa cat mai curand. In stilul nostru. Nu recomand! A doua zi chiar nu se putea. Nu de alta, dar imi lipsea rochia de mireasa simpla si superba pe care mi-o doream brusc.

Insa, mai mereu, cel putin in cazul meu, lucrurile se lamuresc. De multe ori chiar in ultimul moment”, a scris Octavia Geamănu, postând și o fotografie cu ea în rochie de mireasă, inută tandru pe după mijloc de soțul ei.

Octavia Geamanu, in rochie de mireasa

Naşi le-au fost Dinu Sararu și Ticu Alexe. Cavaler de onoare a fost Cristi Enache, prietenul şi colegul lui Marian, iar domnișoară de onoare, sora Octaviei.

Cei doi au împreună un băiețel de trei ani, Andrei, care a fost prezent la nuntă, iar Marian Ionescu nu exclude să devină tată din nou.

La un moment dat, acesta declara, în stilul caracteristic: „Am devenit tată de două ori şi aş mai repeta experienţa. Probabil că, dacă nu o să vrea Octavia, mă mai însor o dată şi mai fac unul’’.

După ce a devenit soțul vedetei TV, artistul Marian Ionescu spunea despre soția sa: ”Îmi place că nu s-a schimbat, nu a devenit altă fată după ce s-a măritat, şi-a păstrat  forma de respect şi distanţa cuvenită ca să putem merge înainte”.

Vezi și Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr Pink. Tatăl ei a fost cel care a dat-o de gol

Citește și: