După aproape 20 de ani petrecuți în trustul Intact, Octavia Geamănu s-a trezit înlocuită cu o tânără jurnalistă venită de la Aleph TV, postul deținut de Adrian Sârbu. Partenera de viață a lui Marian Ionescu a publicat pe Facebook un mesaj care dovedește că starea ei de spirit nu este deloc una pozitivă, cui mai degrabă melancolică, apăsătoare.

„Acum vreo 18 ani, pe vremea când mă angajasem la Antena 1 și munceam foarte mult să demonstrez că merit să evoluez d.p.d.v. profesional, că merit un salariu mai bun, eram, de multe ori, într-atât de obosită încât nu mai aveam energie nici măcar să vorbesc cu părinții la telefon atunci când mă sunau. Nu se punea problema să mai vorbesc cu prietenii, ori să ne întâlnim măcar de sărbători, pentru că eu munceam tot timpul. Și-mi amintesc o zi de-atunci, pe când așteptam autobuzul 331 în stație la Aviatorilor, într-o zi tare ploioasă, că m-a sunat mama și am certat-o pentru că nu m-a educat să fiu și eu mai…puțin corectă, să pot să aleg drumul mai ușor.

N-a mai apucat să spună nimic în momentul acela mama, pentru că în secunda doi mi-a fost furat telefonul din mână, de la ureche. Ce vreau să spun e că în ziua aceea, prin ploaia torențială, rămasă și fără telefon, m-am rugat din tot sufletul să vină o vreme în care să am…timp. Culmea, nu bani, ci timp! Căci la fel ca și acum, timpul mi se pare cel mai prețios dar. Am simțit să va scriu rândurile astea așezate în dreptul acestei imagini, după ce m-a întrebat Andrei ce înseamnă să fii sărac și bogat. Fiecare are propria măsură despre sărăcie și bogăție, puțini au și-o dreaptă măsură. Dacă aș da timpul înapoi, n-aș schimba nici măcar un gând”, a scris Octavia Geamănu, pe Facebook, în dreptul unei imagini cu fiul ei.

Octavia Geamanu si Marian Ionescu s-au casatorit religiosSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Necazul pentru Octavia Geamănu a început în luna iunie. Conform informaţiilor Paginademedia.ro, în prima săptămână din iunie, Octavia Geamănu a fost anunţată că nu va mai prezenta Observatorul de weekend. După o perioadă de concediu, jurnalista a revenit la serviciu. Numai că a dat nas în nas cu prezentatoarea programată pentru ziua respectivă, Mihaela Călin. A urmat o situaţie derutantă legată de cine intră pe post, moment tranşat de producător printr-un telefon „mai sus”. În acest moment, relatează sursa citată, disputa dintre Octavia Geamănu şi Antena 1 se poartă la nivel de avocaţi. Oficialii Antena 1 nu au comentat situaţia şi nu au oferit explicaţii legate de motivele scoaterii de pe post.

Octavia Geamănu, înlocuită la Observator cu Irina Ursu

Luna trecută, Antena 1 a prezentat-o oficial pe Irina Ursu, prezentatoarea care a înlocuit-o pe Octavia Geamănu. Telespectatorii o pot urmări la pupitrul Observator, ora 19.00, în fiecare weekend, din data de 16 iulie. „Sunt un om ambițios căruia îi plac provocările. Să intru în echipa Observator este pentru mine o provocare. Vin în fața unui alt tip de public, căruia trebuie să îi livrăm conținut de calitate, pentru că acest public devine din ce în ce mai pretențios. Am văzut în ultimii ani schimbări în felul în care Observator abordează subiectele, mai aproape de interesul oamenilor și de modul lor actual de viață. Există aici proiecte cu potențial de dezvoltare în viitor la care simt că pot să contribui. Am găsit, la Observator, o echipă formată atât din oameni cu experiență, cât și din oameni tineri, energici și entuziaști. Mi-am început cariera într-o televiziune generalistă, am continuat într-o televiziune de știri, iar acum revin într-o televiziune generalistă. E un mix frumos. Abia aștept întâlnirea cu publicul căruia vreau să îi transmit din energia mea!”, a declarat Irina Ursu.

Citește și: Octavia Geamănu, scoasă de la Observator! Antena nu dă explicaţii. S-a ajuns la avocaţi! Și asta nu e tot. Situația e halucinantă!

Citește și: Octavia Geamănu și Marian Ionescu s-au căsătorit și religios. Prima fotografie în rochia de mireasă!