După aproape 20 de ani petrecuți în trustul Intact, Octavia Geamănu s-a trezit înlocuită cu o tânără jurnalistă venită de la Aleph TV, postul deținut de Adrian Sârbu. Partenera de viață a lui Marian Ionescu este foarte afectată de întreaga situație și a povestit, mai detalia, ce s-a întâmplat și ce se întâmplă în prezent. Jurnaliștii de la OK! au vizitat-o acasă, iar pe lângă poveștile despre familie și despre sărbători s-a ajuns și la subiectul delicat privind procesul cu Antena 1.

Octavia Geamănu: „Sunt într-o situație neplăcută”

„Știi, acum, orice întrebare mi-ai pune referitor la Antena 1 e puțin inconfortabilă pentru mine, în sensul că nu mă simt bine să discut despre asta. Sunt într-o situație neplăcută, chiar dacă eu sunt în continuare angajată, cu aceleași drepturi. Sunt în concediul de odihnă, pentru că aveam foarte multe zile de concediu de recuperat, după ce, în ultimii 5-6 ani, nu mi-am luat aproape deloc libere. Mai sunt în concediu până pe 3 ianuarie, timp în care avem și un proces pe rol. A trecut primul termen, în decembrie urmează al doilea. Probabil că al treilea termen mă va prinde în redacție sau nu.

Totuși, nu poți să ștergi cu buretele 18 ani. 18 ani în care Antena 1 a fost parte din mine. Eu am avut familia mea și familia Antena 1. Și cineva într-o zi a decis ca eu să nu mai fac parte din echipa Observator, fără nicio explicație. Din contră, spunându-mi că sunt perfectă și că nu are nimeni ce să-mi reproșeze. Am luat-o cum a venit, pentru că sunt un om rațional. Dacă ar fi să mă întrebi ce vreau, ți-aș spune că știu foarte bine ce vreau din punct de vedere profesional, la fel cum știu foarte bine ceea ce nu vreau. Cred că doar atât pot să-ți spun despre această situație. Acum, destinul meu profesional este în mâna unor judecători. Desigur că eu cred că destinul meu profesional în televiziune va mai dura mulți ani de-acum înainte. Dar rămâne de văzut unde”, a declarat octavia Geamănu în interviul pentru okmagazine.ro.

Octavia Geamanu si Marian Ionescu s-au casatorit religiosSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cum a aflat Octavia Geamănu că nu va mai prezenta Observatorul

Necazul pentru Octavia Geamănu a început în luna iunie. Conform informaţiilor Paginademedia.ro, în prima săptămână din iunie, Octavia Geamănu a fost anunţată că nu va mai prezenta Observatorul de weekend. După o perioadă de concediu, jurnalista a revenit la serviciu. Numai că a dat nas în nas cu prezentatoarea programată pentru ziua respectivă, Mihaela Călin. A urmat o situaţie derutantă legată de cine intră pe post, moment tranşat de producător printr-un telefon „mai sus”. În acest moment, relatează sursa citată, disputa dintre Octavia Geamănu şi Antena 1 se poartă la nivel de avocaţi. Oficialii Antena 1 nu au comentat situaţia şi nu au oferit explicaţii legate de motivele scoaterii de pe post.

Citește și: Octavia Geamănu, mesaj apăsător după ce a fost scoasă de la Observator: „Munceam foarte mult să demonstrez că merit să evoluez, că merit un salariu mai bun…”

Citește și: Octavia Geamănu, scoasă de la Observator! Antena nu dă explicaţii. S-a ajuns la avocaţi! Și asta nu e tot. Situația e halucinantă!