Prezentatoarea TV e de părere că totul se întâmplă de la ”trebuie”.

„Când iei o decizie pentru că “trebuie”, dar pe care nu o și “simți”, s-ar putea să ajungi să porți toată viață o povară copleșitoare, la care să se tot adune sentimente negative.

Multe femei ajung să se căsătorească cu omul nepotrivit, din grabă, că urmare a presiunii puse de părinți, societate, etc, de teamă de a nu fi judecate că “au o vârstă” și “nu le mai ia nimeni”.

Căsătoria nu ar trebui să fie un punct de bifat pe o listă. Este o alegere a sufletului. La fel că aducerea pe lume a unui copil.

Doar pentru că un cuplu poate dpdv fizic să procreeze, nu înseamnă că e și pregătit dpdv emoțional să crească/educe acel copil. Asta este o responsabilitate fabuloasă pentru care TREBUIE să SIMȚI că ești pregătit(a). Căci, vedeți, mare parte dintre adulții de azi sunt într-o continuă căutare a sinelui, cu multe probleme la nivel emoțional. Acești adulți sunt în mare parte rezultatul educației (spirituale, emoționale, etc) părinților care nu erau pregătiți dpdv emoțional să crească niște copii atunci când i-au adus pe lume.

Dacă oamenii și-ar acorda mai mult timp în solitudine, să se cunoască, să știe cine sunt și ce vor, fără a sări dintr-o relație în altă cu un bagaj emoțional în care se tot adună trăiri, viața ar fi mult mai simplă, dar și mai frumoasă, pentru mulți. Dar când atât de mulți alergăm după timp, pare că nimeni nu mai e dispus să își ofere… timp”, a scris Octavia Geamănu pe rețelele de socializare.

Octavia Geamănu este căsătorită cu artistul Marian Ionescu

Octavia Geamănu și Marian Ionescu s-au căsătorit religios la începutul anului 2020, după cinci ani de la cununia civilă. Cei doi au un băiețel împreună, în vârstă de 5 ani. În urmă cu un an, prezentatoarea TV a vorbit despre cum a influențat pandemia relația lor.


„Eu am înţeles că multe cupluri nu mai sunt împreună după pandemie. (râde) Pentru noi, până şi aici a fost ca înainte. Având un spaţiu care ne permitea şi înainte, şi în prezent să nu ne sufocăm şi să nu stăm conectaţi non stop unul la nevoile celuilalt, nu ne-am schimbat nici din punctul ăsta de vedere. Spune tu, Marian, suntem altfel?

Suntem la fel ca altădată, dar cu un băieţel care a învăţat să vorbească şi care aleargă”, declara Octavia Geamănu pentru okmagazine.

Vezi și Cum arată copiii Mihaelei Cernea de la „Class”. Cântăreața divorțează de soțul ei, după 18 ani împreună

Citește și:

Ioana Ginghină recunoaște că apelează la un truc ca să scape de grăsimea de pe burtă: ”Dacă există aceste injecții, de ce nu, le încercăm”. Câte kilograme are

Ce a învățat Andreea Raicu la psiholog despre relații și oricui i-ar fi de folos: ”În terapie am descoperit un lucru foarte important!”