Având în vedere că Beyoncé arată mereu uimitor, probabil că ești curioasă ce obiceiuri sănătoase are artista. Aceasta nu se trezește dimineața arătând perfect, primește puțin ajutor și din partea dietei sale. Iată câteva lucruri despre obiceiurile sale alimentare!

1. Încearcă o dietă vegană

Beyoncé și soțul ei au adoptat o dietă vegană de 22 de zile. În general, consumul ridicat de fructe, legume și cereale integrale într-o dietă vegană aduce beneficii stării generale de sănătate. Atunci când mănânci mai multe plante, obții mai mulți antioxidanți și polifenoli, compuși ai plantelor care sunt sănătoși pentru inimă și au proprietăți antiinflamatoare. O dietă pe bază de plante îmbunătățește calitatea vieții și poate ajuta la prevenirea excesului de greutate și a obezității. Poți obține o serie de substanțe nutritive din carbohidrații care se digeră încet, cum ar fi fasolea și dovleacul, și grăsimi sănătoase din nuci și avocado.

2. Mănâncă un mic dejun bogat în proteine și fibre

Beyoncé a declarat că îi place să mănânce o omletă din albușuri de ou la micul dejun. Este o alegere perfectă de proteine, iar consumul de proteine la micul dejun s-a demonstrat că reduce foamea și previne câștigarea în greutate.

Citește continuarea pe eva.ro