În schimb, dezamăgiți de meniu, mulți au ales să comande pizza. Prin urmare, o adevărată echipă de angajați ai pizzeriei Experss a fost văzută încercând să pătrundă pe domeniul palatului Windsor, unde s-a ținut petrecerea.

Au existat multe negocieri între angajații pizzeriei, veniți să livreze marfa, și paznici, dar în cele din urmă aceștia au fost lăsați să intre, scrie Daily Mail, care postează și fotografii cu imense caserole în care se văd cutii cu pizza.

Pizzeria Express a confirmat pe contuld e Twitter că a livrat o cantitate mare de pizza la castelul Windsor.

Prea… organic

De menționat e faptul că pentru cina oferită la Frogmore House a muncit o echipă de 25 de bucătari, conduși de o somitate în domeniu, chef Mark Flanagan. Petrecerea a fost una relaxată, neexistând nici un plan de așezare la mese, astfel încăt invitații să discute cu cine doresc și să stea unde poftesc.

La recepția oferită de prințul Charles, unde s-ar fi mâncat însă și cârnați sau trufe de ciocolată, de atmosferă s-a ocupat Elton John, bun prieten al familiei regale și a răposatei prințese Diana. De altfel, acesta a cântat și la înmormântarea lui Lady Di, în 1997.

Foto: Twitter

Vezi și Cuvintele pe care prințul William i le-a spus lui Harry înainte să intre în capela St. George. Râzi în hohote

Citește și: