Deși nu s-ar spune, Oana Zăvoranu se apropie cu pași repezi de 50 de ani. Ieri, vedeta a împlinit 48 de ani, cu 14 ani mai mul decât soțul ei, Alex Ashraf.

Alex a ținut să marcheze momentul scriindu-i pe rețelele de socializare câteva cuvinte alese. Fără să-i pese că mesajul va fi citit de toată lumea, tânărul și-a exprimat cât a putut el de frumos sentimentele puternice pe care le are pentru soția sa.

„La mulți ani soția mea frumoasă. Te iubesc enorm de mult și mulțumesc pentru fiecare clipă alături de tine. Îți doresc ceea ce îmi doresc mie cel mai mult, iar restul le facem împreună”, a scris Alex Ashraf pe Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by ️️™️Alex Ash™️ (@alex.ashraf)

Cu siguranță, Oana a fost măgulită de mesajul publicat de perechea sa pe rețelele de socializare. Cei doi se iubesc foarte mult și de nenumărate ori au vorbit despre sentimentele puternice pe care și le împărtășesc.

Alex Ashraf este de origine palestinian și este mai tânăr decât partenera sa cu 14 ani. Diferența aceasta nu a contat deloc pentru ei, mai ales că Oana este o femeie energică și cu un spirit tânăr.

Soțul Oanei Zăvoranu nu este persoană publică, așa că fanii vedetei nu au avut ocazia să-l vadă prea des. Acesta a apărut pe micile ecrane doar alături de soția sa, pe care o sprijină și o ajută cu orice, ori de câte ori are ocazia. La 34 de ani, este un om de afaceri de succes, împlinit atât pe plan profesional, cât și personal.

Despre relația dintre Oana și Alex se pot spune doar lucruri bune. Cei doi sunt îndrăgostiți nebunește unul de celălalt, chiar dacă începutul a fost pentru ei unul mai dificil. Pe atunci, vedeta era implicată într-o relație cu un alt bărbat, pe care în cele din urmă l-a părăsit pentru a putea fi împreună cu cel ce avea să-i devină soț.

Ea și Alex au chiar și tatuaje la fel, amândoi având inscripționat pe piele mesajul: „Cursul iubirii adevărate nu ne va despărți niciodată”.

Vezi și Oana Zăvoranu, la un pas de moarte: ”Am fost resuscitată de mai multe echipe de medici. Nimic nu a fost regizat”

Citește și:

A câștigat Chefi la cuțite și premiul de 30.000 de euro. Ce vrea să facă cu banii Narcisa Birjaru

Acesta este secretul siluetei Andreei Raicu! Ce nu mănâncă niciodată vedeta care la 43 de ani arată ca la 20