Cu ocazia zilei de naștere a soțului său, vedeta i-a făcut acestuia o super declarație de dragoste în mediul online. Alex Ashraf este cel de-al doilea soț al Oanei Zăvoranu, care a mai fost măritată cu Pepe.

Oana Zăvoranu are două mariaje la activ. Vedeta a fost căsătorită cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal. În prezent, Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf. Cei doi nu au copii, însă Oana Zăvoranu a mărturisit că își dorește acest lucru și cel mai probabil va apela la o mamă surogat pentru a-și împlini visul.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au aniversat în luna septembrie a acestui an patru ani de la nuntă. Atunci, nași le-au fost omul de afaceri Silviu Prigoană și actuala sa parteneră de viață, Mihaela Prigoană. Silviu Prigoană și Mihaela s-au căsătorit în mare secret pe 8 martie 2016, după ce s-au logodit în Las Vegas.

Ești sufletul meu, ești pufarina mea!”

Oana Zăvoranu l-a anivesat în weekend pe actualul său soț, Alex Ashraf, mai tânăr cu 14 ani, ocazie cu care i-a transms un measaj emoționant, dar în stilul caracteristic, în mediul online.

oana-zavoranu-si-sotul-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

”La Multi Ani iubitul meu ❤️ Iti doresc tot binele din lume, sanatate si fericire infinita alaturi de noi, mica ta familie care te iubeste si te pretuieste enorm❤️🙏

Sa iti (ne)dea Dumnezeu putere de a realiza numai lucruri unice si marete asa cum meriti pe deplin. Nimic nu ajuta mai mult un om decat DRAGOSTEA ADEVARATA… si tu ai parte de ea din plin alaturi de noi.

Te iubesc, puiul meu, Esti sufletul meu🐣🐣🐣 esti Pufarina mea si ‘tata’ pentru atatia copii blanosi Te iubim❤️❤️❤️”, a scris Oana Zăvoranu în mediul online, unde a postat și mai multe fotografii în care apare alături de el, chiar din ziua îjn care și-au spus ”da”.

Vezi și Oana Zăvoranu se pregătește să devină mamă, dar nu pe calea convențională ”E legal!”

Citește și:

Cornel Constantiniu, izolat în casă din cauza pandemiei: ”În ianuarie, se fac doi ani de când suntem în această situaţie”

Feli Donose, despre viața de dinainte de celebritate. Unde lucra și cum a fost descoperită: ”Spălam o caserolă când am văzut că mă sună un număr…”