A primit mii de felicitări, însă nu și de la fostele iubiri, cum ar fi Oana Zăvoranu. Iată ce a spus bruneta despre marele eveniment anunțat de cântăreț.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că între Oana Zăvoranu și Pepe a fost o frumoasă poveste de dragoste, pe alocuri cu năbădăi, care a durat mai mulți ani, iar veste despărțirii a zguduit showbiz-ul românesc în urmă cu 12 ani.

Oana Zăvoranu, prima reacție după ce a aflat că Pepe o să fie tată pentru a treia oară

Ei bine, deși ambii și-au refăcut viața după despărțire, în continuare Oana Zăvoranu nu poate să nu reacționeze când vine vorba de Pepe. Recăsătorită deja de mai mulți ani, frumoasa brunetă nu a ezitat să reacționeze când a aflat că fostul ei partener de viață o să fie tată pentru a treia oară.

Imediat după ce artistul a anunțat marea veste chiar de pe scenă, la insistențele fanilor, Oana Zăvoranu a scris pe rețelele de socializare că nu o interesează deloc trecutul și cu atât mai puțin Pepe. „Pascu este cel mai neinteresant subiect pentru mine. Eu nu traiesc în trecut ci în prezent și in viitor”, a scris Oana Zăvoranu în mediul online.

Pepe, primul copil împreună cu Yasmine Ody

Când vine vorba despre viața sentimentală, Pepe a trecut prin numeroase despărțiri. Chiar atunci când credea că și-a găsit sufletul pereche, și mariajul cu mama celor două fetițe s-a dovedit a fi cu adevărat un eșec.

Ei bine însă, după divorțul răsunător, artistul a întâlnit-o pe Yasmine Ody, cea alături de care radiază de fericire în aceste momente și totodată cea care o să-l facă tată pentru a treia oară, de data aceasta de băiat.

De asemenea, Yasmine Ody are o relație extrem de frumoasă cu cele două fiice din mariajul eșuat al artistului, care s-au bucurat enorm când au aflat că vor avea un frățior.

Citește și:

Cum i-a spus Zarug mamei sale despre orientarea sa sexuală și cum a recționat aceasta

Mara Bănică, prima fotografie cu chipul fetiței sale! Vedeta a explicat cu lux de amănunte și ce dietă ține. Câte kilograme are la o lună de când a născut