Oana Zăvoranu a avut prima reacție după ce s-a aflat că Pepe divorțează din nou. Vedeta a ironizat situația în care se află fostul partener de viață, dând de înțeles că nu o afectează în niciun fel despărțirea artistului de Raluca.

„Din 2 noiembrie se va schimba, nu o să mai fie ce a fost. A venit bomba care va zgudui România. s-au despărțit ăștia doi. Se poate mai rău decât știrea cu COVID-u’! E mai rău!

De joi seară, cele șapte pisici erau toate foarte agitate și constipate cum nu au fost niciodată. Am zis că poate bobițele, poate că s-a schimbat vremea. Aseară mă sună angajații și mi-au zis „Băi, Oana. Ce crezi? S-au potolit pisicile. Nu mai sunt constipate”. Păi s-a detonat bomba. După agitația s-a așternut un calm. Și pentru că urma să se despartă ăștia doi.

Am trecut pe lângă două mănăstiri și bisericile au câte o icoană făcătoare de minuni care mai plânge din când în când. Icoanele plângeau în hohote din cauza tristeții. Doamne, să nu se mai „ceartă”. Să se „împece”. Să nu mai „fuge” de acasă și să stea împreună până la adânci bătrâneții. Și să se „împece”. Ăsta este mesajul meu!”, a declarat Oana Zăvoranu pentru Antena Stars.

Oana Zăvoranu nu a crezut deloc în căsnicia lui Pepe cu Raluca. Ea a fost de părere de la început că cei doi nu se potrivesc și le-a zis că nu vor rezista împreună.”Nu le dau nici 365 de zile împreună”, spunea Oana în 2012.  

Pepe a anunțat aseară într-un clip pe youtube că divorțează de Raluca Pastramă după opt ani de căsnicie. EL a recunoscut că cei doi nu mai locuiesc împreună de două săptămâni.