Nu și Oana Zăvoranu, fosta soție a cântărețului. Aceasta este de părere că nu va avea loc niciun divorț și că cei doi se vor împăca ”ca prin minune”.

V-am raspuns ca sa nu ma mai intrebati 😂😂😂 Rasul ne face bine, asa ca ascultati ca sa va destindeti 😂😂😂. Si nu mai puneti ‘botu’ la vrajeli… e fomita mare, vine Craciunul si poate mai iese de vreun concert ceva… vremuri grele Mon Cher… da’ lasa ca de Craciun la ‘insistentele’ fanilor 😂😂😂….’miraculos’ or sa se ‘împece ’😂😂😂… chill…😉😉😉”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram, oferind și o explicație pentru raționamentul său.

”Astea de etnie nu divorteaza, nu exista aceasta notiune in mintea lor… iar ‘sotu’ trebuia sa invete sa ‘joace’ mai bine ca doar a stat cu o actrita in casa atatia ani… stai jos, nota 4 😂😂😂Have Fun and Enjoy. Love, Oana ♥️

P.S….. mie sincer mi se rupe si mi se-ndoaie de acesta ‘drama’ cu iz de regie fâsâita…”, este mesajul Oanei Zăvoranu, în prezent căsătorită cu un palestinian cu 14 ani mai tânăr.

Pepe a anunțat luni seara, într-un clip postat pe YouTube că divorțează de Raluca Pastramă, după opt ani de căsnicie. El a anunțat că el și soția lui nu mai locuiesc împreună de două săptămâni.

Vezi și Oana Zăvoranu, prima declarație după ce s-a aflat că Pepe divorțează

Citește și:

Cătălin Măruță, prima reacție după ce s-a aflat că Pepe și Raluca divorțează. Ce mesaj le-a transmis celor doi

Mărturiile lui Jeff Bridges, diagnosticat cu limfom, despre lupta sa cu cancerul. Poza care a adus lacrimi în ochii fanilor