Când a aflat că Pepe divorțează de Raluca Pastramă, Oana Zăvoranu a spus cuvinte jinitoare la adresa brunetei, însă acum se pare că a trecut de partea ei și chiar îi dă sfaturi, spre uimirea tuturor.

Au trecut ani buni de când au divorțat, dar Oana Zăvoranu nu vrea să facă deloc pace cu fostul soț. Ba mai mult, deși părea că nu o suportă pe Raluca, acum pare a fi cele mai bune prietene. Sau cel puțin așa reiese din declarații Oanei, care o sfătuiește pe mama copiilor lui Pepe să îl sfideze pe fostul soț și să se afișeze cu presupusul actual iubit.

„Mă bucur că a postat această poză și sunt convinsă că are și ea pe cineva! Și e îndreptățită să posteze și ea că are pe unul. Că doar nu s-o pocăi! Dar, ca de obicei, macho-manul trebuie să fie mai cu moț! Eu o încurajez pe Raluca din tot sufletul să se p**e pe el (n.r. pe Pepe). Și să nu mai pice la intimidări și faze d-astea de-ale lui! Zici că ea ar trebui să stea toată viața sub tutela lui. El va trebui să accepte că și ea trebuie să își trăiască viața așa cum e normal! Doar nu o să stea să fie mama «la» copii până (…) la 85 de ani. Iar el să se încurce cu 850 de baragladine. Raluca să fie mama «la» copii, dar să fie și femeie sau nevastă sau ce dorește ea în viitor! «Bichonul» nu e în măsură să facă reguli!”,a declarat Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu a declarat faptul că Pepe s-a făcut de râs în momentul în care acesta a ieșit public să spună că a fost înșelat de fosta soție. Querida îi aduce nenumărate jigniri ironizându-l și spunând că este un papagal. Bruneta îl acuză pe fostul soț că minte mereu și că nu este un bărbat adevărat.

„Latino loverul sau macho-manul sau ce se mai dă el trebuie să înțeleagă faptul că un bărbat șmecher nu merge niciodată să spună că l-a înșelat nevasta! Nici prima, nici a doua! Din start, statutul de macho-man s-a dus! Este greu și ca femeie să accepți că ai fost înșelată de bărbat! Darămite ca barbat care se consideră macho-man! Oricum, el e doar un show-off. Nu cred nimic din ce arată el! Ăsta (n.r. Pepe) e făcut numai din minciună! «Bichonul» e făcut din minciună de la A la Z! Cu tot ce spune, tot ce face și tot ce pretinde! El a ieșit de două ori și a spus că a fost înșelat de nevastă. Face circ precum un papagal! Mai bine să stea acasă și să ia notițe de la bărbații șmecheri! În viață se mai întâmplă să te înșele bărbatul sau nevasta, suntem oameni! Dar trebuie să faci în așa fel încât să nu te știe tot satul! Și în niciun caz nu te duci la televizor să te lamentezi, după care să spui tot tu că ești șmecher. Îmi spune lumea că el s-a mutat deja cu aia! Vrea și copii! Despre ce vorbim? Penibil, mă! Ăsta ar trebui să-și trăiască viața pentru el, nu pentru presă și restul din jur!”, a mai spus Oana Zăvoranu în cadrul unui interviu acordat pentru Cancan.

Citește și:

Gina Pistol, noi imagini cu Josephine: „Mirosul ăsta de bebeluș, Doamne, Doamne”

Andreea Tonciu s-a fotografiat cu sora ei: Bianca Drăgușanu în varianta brunetă?