Oana Zăvoranu a făcut senzație în mai multe seriale românești, cum ar fi „Numai iubirea” și „Păcatele Evei”, unde a interpretat roluri pe care oamenii le țin minte până în ziua de astăzi. Totuși, chiar dacă nimeni nu-i putea contesta calitățile actoricești, se pare că vedeta nu a avut succes cu toate castingurile pe care le-a dat.

Bruneta ar fi vrut să ia un rol important și în serialul „La Bloc”, unul dintre cele mai urmărite seriale de la începutul anilor 2000, în care mai multe nume celebre, precum Dana Rogoz sau Laura Cosoi, s-au făcut consacrate. Nu a fost însă să fie, iar de vină, în cazul ei, a fost vârsta.

Actorul Tudorel Filimon, care l-a interpretat pe Nea Popa, a dezvăluit faptul că Querida a fost împiedicată de vârsta pe care o avea la vremea aceea, pentru a primi un rol. Producătorii își doreau actrițe mai tinere, motiv pentru care au decis să nu o includă pe Oana în această ecranizare de succes.

„Și Oana Zăvoranu a dat casting pentru serial. Dar s-a pus problema: măi, fata asta, Dana Rogoz, avea 17-18 ani… Și fata aia (n.r.: Oana Zăvoranu) avea 30. Totuși, se vedea. Nu s-a putut”, este dezvăluirea în premieră făcută de Tudorel Filimon, interpretul lui nea Popa în „La bloc”, pe YouTube, conform Fanatik.

la-aproape-50d-e-ani-foloseste-si-ea-filtrele-pe-retelele-de-socializareSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Ce spune Oana Zăvoranu despre reîntoarcerea în televiziune

Chiar dacă sunt mulți ani de când Oana Zăvoranu s-a retras din lumina reflectoarelor, vedeta dezvăluia recent faptul că este pregătită pentru noi proiecte. În acest sens, bruneta își îndemna fanii să o susțină și să-și facă auzite opiniile, dacă își doresc să o vadă din nou pe micile ecrane.

„Cu cât mai repede, cu atât mai bine! E timpul să vă cereți înapoi oamenii care simțiți că au ce să vă ofere.

Poate nu a fost momentul, dar urmează. Important este ca voi, cei de acasă, să cereți cumva în mod expres oamenii pe care vreți să îi vedeți sau să îi auziți!

E dreptul vostru. Folosiți-l! Că altfel o să rămânați năpădiți de nulități și sigur nu vreți asta”, a transmis Oana Zăvoranu în mediul online.

Vedeta, adevărul despre operațiile estetice

Oana Zăvoranu este extrem de sinceră cu fanii săi, cărora le răspunde frecvent la tot felul de curiozități. Așadar, un fan a întrebat-o recent dacă a apelat la operațiile estetice. Nu este o întrebare întâmplătoare, întrucât vedeta se apropie ușor de vârsta de 50 de ani, însă pare că nu are niciun rid pe ten.

„Nu știu dacă mă operez. Și ce să operez când sunt așa perfectă? M-ați zăpăcit cu întrebările astea. Vă anunț… Nu dormiți de grijă.”, a scris Oana Zăvoranu în mediul online.

Totuși, aceasta a dezvăluit câteva trucuri din rutina ei de îngrijire, care o ajută să-și păstreze aspectul tânăr.

„Nu fac nimic în afară de a-mi face un scrub puternic de câte ori îmi fac baie, corporal și facial. Apoi, niște serumuri și creme bune și iată-mă! Dar nimic cu un program anume. Gena, ADN-ul părinților mei, șansa mea! Și fără diete, vreodată în viața mea!”, le-a răspuns Oana Zăvoranu fanilor ei pe rețelele de socializare.

Totuși, vedeta nu poate nega operațiile suferite la nivelul bustului, cel puțin 9. După ce și-a tot pus silicoane, Oana Zăvoranu și-a dorit să revină la aspectul natural, așa că a renunțat la implanturi, recăpătându-și bustul de fetișcană.

Vezi și Cum se menține în formă Oana Zăvoranu la 49 de ani: „Nu fac nimic în afară de…”

Citește și:

Laura Pausini s-a măritat după 18 ani de relație. A fost o mireasă superbă, într-o rochie atipică

Soția lui Nosfe: „Am simțit o mână caldă pe umăr”