Oana Sîrbu a participat la petrecerea dată cu ocazia sărbătorii sfântului Ștefan în cinstea sărbătoriților Ștefan Bănică și Radu Ștefan Bănică, fiul celebrului artist.

Sub explicația foto ”La mulți ani Ștefan, Ștefana!”, Oana Sîrbu a postat mai multe fotografii de la petrecere, în care apare alături de Ștefan Bănică și de fiul său, dar și un videoclip cu o piesă de Crăciun pe care au interpretat-o împreună acum câțiva ani.

Oana Sirbu, la ziua lui Stefan BanicaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Oana Sîrbu mărturisește că este o norocoasă că desi anii trec, aceștia nu-și lasă amprenta pe trupul ei și poate folosi chiar și poze mai vechi de 10-15 ani.

„Sunt cam zgârcită cu pozele, dar sunt o răsfățată că pot să dau fotografii și de acum 10-15 ani, pentru că nu am făcut mari modificări așa, la culoarea părului, am cam același stil”, a mărturisit Oana. Ce-i drept, vedeta chiar este nechimbată, arătând la fel de bine ca la 30 de ani.

Pelicula ‘Liceenii’ a avut premiera  pe 27 octombrie 1986. Oana a jucat rolul elevei misterioase Dana Vasilescu, de care se îndrăgostește iremediabil chipeșul Mihai, interpretat de Ștefan Bănică Jr.

 

Citește și: