Este una dintre cele mai iubite actrițe de la noi, însă puțină lume știe că Oana nu și-a dorit să-și facă o carieră în actorie, ci tot timpul a iubit mai mult muzica. După o pauză mai lungă, frumaosa vedetă a revenit cu un nou videoclip pentru piesa „O lacrimă de cântec”, ce a fost filmat pe lângă Mănăstirea Hurezi și va lansa marți și un dublu-album cu 28 de piese.

Oana-si-StefanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

 

Oana Sârbu va lansa un dublu-album

„A fost un noroc faptul că am jucat în Liceenii. A fost o întâmplare. Nu mi-am dorit să fiu actriță. Mi-am dorit să cânt toată viața mea, dar pentru că filmul este atât de popular, și e difuzat și acum, și în fiecare lună aproape pe câte un post de televiziune, își câștigă noi și noi admiratori”, a dezvăluit Oana Sîrbu, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Se fac 33 de ani de când a jucat în „Liceenii”, Oana Sîrbu mărturisește că este o norocoasă că desi anii trec, aceștia nu-și lasă amprenta pe trupul ei și poate folosi chiar și poze mai vechi de 10-15 ani.

„Sunt cam zgârcită cu pozele, dar sunt o răsfățată că pot să dau fotografii și de acum 10-15 ani, pentru că nu am făcut mari modificări așa, la culoarea părului, am cam același stil. Nu fac poze foarte de”, a mărturisit Oana. Ce-i drept, vedeta chiar este nechimbată, arătând la fel de bine ca la 30 de ani.

 

Pelicula ‘Liceenii’ a avut premiera  pe 27 octombrie 1986. Oana a jucat rolul elevei misterioase Dana Vasilescu, de care se îndrăgostește iremediabil chipeșul Mihai, interpretat de Ștefan Bănică Jr.

Citește și: