Dar care este în prezent relația dintre Oana și Ștefan? ”Nu chiar atât de des colaborăm, dar invitațiile lui sunt cu motivație bine aleasă. Mereu mi-a fost alături, mereu am împărțit bucăți de timp cu prietenii, în armonie, la diferite aniversări, am văzut concerte, spectacole de teatru cu el. Acum, mai filosofăm la telefon.

Ștefan e la fel de șarmant ca prieten, un tip în compania căruia simți energie, generozitate, iubire. Un copil, uneori”, a declarat Oana Sârbu într-un interviu pentru impact.ro.

Revenind la Liceenii, actrița are un regret. ”Noi nu primim bani din difuzări, așa au fost contractele făcute, atunci s-au cedat toate drepturile. La cât e de difuzat filmul, ar fi fost frumos să mai trăiesc înc-o viață, din drepturile de difuzare. Dar, la noi, nu e ca la alții”, a spus vedeta.

”Nu s-a zbătut nimeni să facă un sindicat al artiștilor, nici artiștii nu s-au zbătut și s-au complăcut în tot felul de situații incerte și neacoperite legal, juridic, de asta se-ntâmplă ce se-ntâmplă și sunt atâtea procese între artiști și organismele de strângere a drepturilor de autor și conexe.

În plus, sunt foarte mulți artiști amestecați cu “neartiști”, nu mai ține nimeni cont ce și cum. Sunt atâția atât de ușor de înlocuit, cum nu-i convine cuiva ceva. Sunt artiști care-s în stare să dea ei bani ca să apară, pe ici-colo. Doar ca s-apară.

Lumea e înnebunită după notorietate, sunt rețelele de socializăre care au născut concurența și au apărut alte valuri de modele, de oameni care influențează gustul publicului, al tinerilor, al adolescenților.

Acum nu prea se mai vorbește de artiștii din generația ’6o-’70. Crezi că, în câtva timp, va mai ști cineva de artistele anilor ’80, ’90? Nu! Istoria se schimbă rapid. Dar, vezi? În lume n-o să dispară niciodată Walt Disney, Chaplin, Stan și Bran”, a încheiat artista.

Vezi și Cum arată Oana Sîrbu, la zeci de ani de la Liceenii! Actrița are deja 52 de ani! Iată și cum arăta când era mică

Citește și:

Claudia Pătrășcanu, pregătită un nou bărbat în viața ei? “Am dreptul la viață. De doi ani sunt singură!”

Camelia Mitoșeru a fost operată pe creier, dar, din păcate, au apărut complicații și e la Terapie Intensivă. Cum se simte în prezent actrița