Solista în vârstă de 53 de ani a luat virusul înainte de Paște, când a participat la niște filmări de televiziune alături de mai mulți colegi care nu au purtat măști. A fost nevoie doar de 12 minute timp – în care Oana a renunțat la masca de protecție – pentru a contracta periculosul virus.

“Am fost atât de precaută și de înfricoșată în perioada asta. Nu m-au interesat părerea și impresia nimănui. Am ascultat doar sfaturile a doi doctori care au apărut la tv și în care am încredere.

La un an însă și ceva după ce am dat masca la o parte, am fost la o filmare pentru Paște, unde nimeni nu purta mască. 12 minute, atât am dat masca jos, într-o pauză, și asta a fost”, a povestit Oana Sîrbu, la Prima TV.

Din fericire, Oana nu a ajuns la spital, deși a avut simptome destul de supărătoare. “La cinci zile au început simptomele. Sperietura a fost mare. Am tras o spaimă mare! Am avut febră, am făcut și o radiografie la plămâni. Am ieșit pozitivă.

Am stat departe de copil, de tatăl meu. Sper să nu se mai repete“, a povestit solista.

”Am încercat să o pun pe picioare pe mama, dar nu s-a mai putut. Se apropia de 87 de ani”

Din păcate nu acesta a fost cel mai groaznic moment din anul care a trecut. Anul trecut, artista și-a pierdut mama, după cum a dezvăluit chiar ea. Mama artistei urma să împlinească 87 de ani.

“Am rămas doar cu tata. Anul trecut a măturat un val de oameni dragi din familia mea, toți trecuți de a doua tinerețe. Am rămas doar ramura tânără din familia noastră.

Eu am fost foarte apropiată de ai mei pe tot parcursul vieții. Am fost extrem de legată de ei, chiar dacă tata nu ar fi vrut să fac meseria asta. Știa cât de greu este. Dar asta nu m-a împiedicat să nu am o relație foarte bună cu ei.

Eu și cu fratele meu am încercat să le umplem sufletele cu bucurie. Am încercat să o pun pe picioare pe mama, dar nu s-a mai putut. Se apropia de 87 de ani.

Eu nu pot să vorbesc despre mama, pentru că emoția este atât de mare, că nu mă mai pot controla și ar însemna să o dau în zona mult prea sensibilă a vieții, iar acum am nevoie să fiu foarte puternică”.

Vezi și Oana Sîrbu, despre Ștefan Bănică Junior, partenerul ei din filmul Liceenii: ”Un copil”

Citește și:

Christina Ich a ajuns la spital! Ce s-a întâmplat cu vedeta: ”Câteva zile trebuie să stau sub observație”

Care a fost primul job al Adinei Buzatu: ”Imaginează-ți, taică-miu o funcție importantă, maică-mea director de liceu” Făcea salariul mamei ei în doar câteva ore