În prima fază a ajuns la spital doar fostul primar, în vârstă de 77 de ani, din cauza stării de rău pe care o acuza, Oana preferând să urmeze un tratament acasă/ În scurt timp, însă, situația s-a schimbat radical.

„Un om sănătos poate avea o mie de visuri, însă un om bolnav are un singur vis… să fie sănătos. Avem amândoi covid, vă rog să ne ţineţi pumnii să trecem cu bine şi peste această încercare!”, a scris Oana Lis pe reţelele de socializare.

„Am vorbit cu Oana, ea e mai bine, Viorel e aşa şi aşa. El făcuse booster-ul (doza a treia) luna trecută. El a făcut ambele doze ale vaccinuluil în luna martie.

Oana m-a sunat alaltăieri că Viorel nu vrea să meargă la spital. Au chemat Salvarea, l-au testat, dar rezultatul nu apucase să vină. Ea era pozitivă, iar Viorel aştepta rezultatul, însă îi era rău, îi scăzuse saturaţia la vreo 80 şi ceva. Eu l-am determinat să se ducă la spital.

Oana, săraca, l-a dus cu căruciorul la maşină, că Viorel nu poate să mai meargă. L-au internat şi l-au trecut pe Remdesivir. Oana s-a dus, ieri, să-şi facă tratamentul şi au internat-o şi pe ea. E în aceeaşi rezervă cu el!”, a dezvăluit Mara Bănică pentru Click.ro.

Viorel Lis, care a evitat să iasă din casă de când a început pandemia, are mai multe probleme de sănătate și de o vreme nici nu se mai poate deplasa. Fostul primar ia în mod normal câte 15 pastile zilnic.

Vezi și Viorel Lis, probleme uriașe cu banii și cu sănătatea. Oana: ”Viorel este un pensionar cu pensie de nimic”. Cât încasează pe lună fostul primar

Citește și:

Interviu EXCLUSIV Alina Laufer: ”Bucătăria este locul în care eu mă relaxez cel mai bine”

Surpriză! În ce clasă era Deea Maxer când l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț. În 2005 se întâmpla, imediat după ce Dinu Maxer se despărțise de Nicoleta Luciu