Oana a fost dărâmată de nenorocire, însă a găsit putere să revină pe scenă și să zâmbească, mai ales că acasă are o mândrețe de băiat, care are nevoie de ea.

Mama artistei a încetat din viață la jumătatea anului 2020, iar în prag de Sărbători, Oana Sîrbu și-a pierdut și tatăl, pe îndrăgitul actor de pantomimă Romulus Sârbu. Solista a avut o perioadă de tăcere, cum e și firesc, și-a pus ordine în gânduri și în suflet, iar pe 22 ianuarie a găsit putere să revină pe scenă, la Teatrul de Comedie, în spectacolul „Un cântec, o „glumă”.

Oana Sârbu, prima apariție după decesul tatălui ei

În weekend, vedeta a publicat prima poză cu ea din ultima vreme, din timpul unei excursii prin țară, alături de fiul ei aproape adolescent. Oana pare că a slăbit mult, în urma grijilor, poartă doliu complet, dar reușește să zâmbească, semn că viața trebuie să meargă înainte.

Chiar dacă și până acum avea o siluetă subțire, artista a slăbit și mai mult, devenind, practic, o umbră de om.

Actrița e însă acum concentrată pe fiul ei adoptat, în vârstă de 13 ani, un băiat cuminte și deștept, după cum îl descrie ea. „E un copil mai mult decât cuminte, e un copil strălucitor”, spunea ea nu demult despre fiul ei.

Tatăl Oanei Sârbu a murit la vârsta de 86 de ani

Înainte de Crăciun, Oana Sârbu a anunțat, pe Facebook, decesul tatălui ei, Romulus Sârbu.  Solista nu a oferit detalii despre data exactă a morții ori circumstanțele în care Romulus Sîrbu a murit.

,,Te iubesc, poezie de om, sensibilitate și rafinament, spectacol de emoții și trăiri! Toată lumea te iubește.

Dacă aveai încă un pic de răbdare, Al decorase brăduțul într-un fel în care ți-ar fi plăcut tare”, a postat actrița pe pagina ei Facebook.

Romulus Sârbu s-a născut pe 5 martie 1935 și a fost un un renumit actor român de pantomimă. 

Mama artistei se stinsese din viață în luna august a anului trecut. „Problemele cu ea au început în urmă cu câțiva ani, vârsta și-a spus practic cuvântul. Am ajutat cât am putut pe partea medicală. O lună am încercat s-o salvez, dar nu s-a mai putut face nimic, împlinea 87 de ani.

Eu nu pot să vorbesc despre mama. O văd în fața mea, în spatele meu zâmbind, râzând, în cele mai frumoase haine ale ei. Am și eu acasă câteva haine de-ale ei. O văd și în mutra fratelui meu, care seamănă leit cu ea! E acolo încontinuu! Comunic în altă dimensiune cu ea”, a povestit, cu lacrimi în ochi la emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Vezi și Crăciun în doliu. Tatăl Oanei Sîrbu a murit: ”Dacă aveai încă un pic de răbdare…”

Citește și:

Tomaso Trussardi, gelos pe Eros Ramazzotti? „ Mai bine să stea la locul lui!”

Ioana Ginghină, primele declarații despre sarcină: ”Am fost la controlul de rutină și…”