Oana Sârbu și-a făcut prezența în premieră, marți seară, la un eveniment moden, după șase luni de stat închisă în casă. Solista, care împlinește pe 13 mai 54 de ani, arată la fel de fresh ca-n tinerețe.

Pandemia a fost cea mai neagră perioadă din viața ei. Și-a pierdut ambii părinți în acești doi ani și a făcut Covid de două ori. Ultima dată a aflat că este infectată, din nou, cu coronavirus, în urmă cu doar trei săptămâni.

„Am avut o dată virusul ăsta perfid în luna mai, anul trecut, de Paște, și l-am reavut acum trei săptămâni. Tocmai de aceea nici nu am mai ieșit șase luni. Acum am ieșit din casă abia, după care iar mă închid șase luni!

Nu știu cum am reușit să-l iau că sunt extrem de precaută și nu am ieșit decât exclusiv cu masca. Și în scările de bloc, în lifturi, în toate spațiile închise, chiar și pe stradă am purtat masca. Și, totuși, l-am luat.

Anul trecut, am ieșit la un eveniment online unde am înregistrat pentru Paște, unde nimeni nu purta mască și unde m-am certat cu toată lumea. Cred că e o chestiune de imunitate, până la urmă”, a declarat Oana Sârbu, pentru Click!.

Am ajuns la spital, la Balș”

Din fericire, ca și anul trecut, atunci când a fost infectată cu noul coronavirus pentru prima dată, solista a făcut o formă ușoară a bolii.

„Ne dă puțin peste cap virusul. Am ajuns și la spital de data asta, dar pentru un CT, o evaluare post Covid. Am făcut niște analize, un EKG, o radiografie pulmonară. Sunt mai subțirică așa, de fel, și virusul lasă niște urmări pe termen lung, din ce am observat. Am primit și niște medicamente pentru imunitate, la Spitalul Balș.

(…) Să sperăm că va fi bine, a adăugat actrița din „Liceenii”, greu încercată de viață în ultimii ani.

Vezi și De ce au divorțat Oana Sârbu și Virgil Popescu după doar 4 ani de căsnicie. Poză rară de la nunta celor doi!

Citește și:

Dana Săvuică a rămas cu o interdicție care îi dă viața peste cap după operația suferită: ”Era cât pe aici să îmi paralizeze piciorul”

Elena Gheorghe, schimbare de look spectaculoasă! Nimeni nu și-ar fi imaginat-o cu breton!