Recent, Oana Roman a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul său de Instagram. Așa cum era de așteptat, fanii au avut o grămadă de curiozități, iar vedeta a răspuns tuturor, pe Insta story.

Fanii au fost curioși să afle dacă Oana Roman îi duce dorul lui Marius Elisei, sau dacă este pregătită pentru o nouă relație.

Întrebată dacă îi mai este dor de Marius Elisei și de timpul petrecut împreună cu el, Oana Roman a răspuns: „Nu știu dacă îmi este dor de el. Da, îmi este foarte dor de timpul petrecut împreună de noi doi cu Isa. Cred că resimt lipsa acestui timp al nostru, la fel de mult ca ea”, a mărturisit cu sinceritate Oana Roman.

Ce spune Oana Roman despre posibilitatea unei noi relații

Întrebată dacă are o nouă relație sau dacă preferă să stea o perioadă singură, Oana Roman a răspuns ferm că trebuie să treacă destul de mult timp pentru a intra într-o nouă relație: „Sub nicio formă nu mă gândesc la altă relație. Va trece mult până să iau măcar în calcul gândul ăsta”.

Un fan s-a arătat îngrijorat de psihicul Oanei: „Te văd la pământ psihic. Nu știu de ce… Ești bine?”, a fost întrebarea la care Oana Roman a răspuns că are zile bune și proaste, dar la pământ nu a fost niciodată.

„Sunt bine. Am zile foarte bune și zile mai proaste. Ca toată lumea. La pământ nu sunt. Niciodată n-am fost la pământ cu adevărat”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar la începutul anului.

Cei doi au ținut să clarifice lucrurile și au postat un filmuleț pe Instagram, în care au explicat ce se va întâmpla mai departe.

„Am semnat actele de divorț, cât și actele privind custodia Isabelei, care va fi una comună. Vom avea grijă împreună de ea, domiciliul ei va fi aici la ea acasă, pentru că aceasta este casa unde a crescut.”, a explicat Oana.

De cealaltă parte, fostul ei soț a menționat că au luat această decizie pentru că ”este normal ca fetița să crească lângă mamă”.

„Nu a fost totul foarte clar de la început, dar dorința noastră a fost ca Isabela să aibă un mediu liniștit în care să crească. Pentru asta trebuia să ajungem la o înțelegere frumoasă, am reușit lucrul acesta.

Mă bucur mult că rămânem în primul rând părinți pentru Isabela și în al doilea rând prieteni, chiar dacă mariajul ăsta nu a mers. Rămânem apropiați pentru că avem resposabilități comune și vom colabora profesional.”, a mai afirmat Oana Roman.

Vezi și Oana Roman, mesaj plin de durere după divorțul de Marius Elisei. Poza care i-a stârnit aducerile aminte

Citește și:

Zi specială pentru Mirela Vaida. Câți ani a împlinit vedeta: ”Durerea mea este că am…”

Cum a slăbit Cristina Șișcanu 32 de kilograme. Iată regimul ei alimentar!