Mioara Roman a ajuns la sptal în stare gravă în urmă cu câteva săptămâni, iar Oana Roman i-a fost alături în toată această perioadă critică.

Cât timp fosta soție a lui Petre Roman a fost la terapie intensivă, Oana Roman și-a rugat fanii să se roage pentru sănătatea mamei sale. Iar rugăciunile au fost ascultate!

Mama Oanei Roman a fost transferată de la terapie intensivă în salonul ei

Oana Roman a trecut prin momente de groază când a aflat că starea de sănătate a mamei sale s-a agravat. Vedeta a lăsat tot și i-a fost alături celei care i-a dat viață. Tot efortul depus și toate rugăciunile au dat roade, căci acum Mioara Roman este în stare stabilă și poate să se întoarcă la centul de vârstnici unde locuiește.

Vedeta a radiat de fericire la auzirea veștii și a menționat că miercuri o va prelua de la spital. Acest moment este cu adevărat important, o veste minunată pentru Oana Roman, având în vedere greutățile prin care a trecut în ultima perioadă din cauza acestei situații. Chiar și așa, a reușit să se împartă perfect între mama ei și fiica ei, ambele având mare nevoie de ea.

”Am început săptămâna foarte bine. Am o veste foarte bună. M-au sunat de la spital că mama a fost transferată de la terapie intensivă în salon și miercuri vom putea să o luăm înapoi la centru.

În mod miraculos, a trecut de toate hopurile!

Să știți că toate rugăciunile voastre au contat. Mama a demonstrat încă o dată cât este de luptătoare, câtă putere are și sunt extrem de recunoscătoare”, a anunțat Oana Roman pe Instagram.

Și Catinca Roman a fost la ea

Oana și Catinca Roman au îngropat securea războiului și au mers împreună să-și viziteze mama, în perioada în care aceasta a fost internată la terapie intensivă.

Oana Roman, replică acidă pentru Catinca, după acuzațiile aduse: „Eu sunt bolnavă? Unde și când m-am plâns vreodată?”

Cele douăm nu-și mai vorbeau, războiul lor fiind dus prin declarații publice, pe rețelele de socializare sau prin intermediul interviurilor.

Vezi și Imagini de la ziua Mioarei Roman. Oana Roman i-a făcut o surpriză la azil: „I-am adus tort și am machiat-o. A fost și la coafor”

Citește și:

Magda Catone a terminat, la 64 de ani, masterul la Facultatea de Teologie. De ce a ales acest drum și de ce acum?

Tatăl Andreei Esca a împlinit 85 de ani. Cum arăta în tinerețe și ce meserie a avut. „Tata era ca teza! Trebuia să mă pregătesc când venea”. Amintiri și poze rare cu familia Esca