”Am vrut să îi facem un cadou diferit, pentru că aşa cadouri primeşte tot mereu. Anul acesta, de ziua ei, am hotărât să plecăm într-o vacanţă.

Trebuia să plecăm săptămâna trecută. Din păcate, a făcut febră şi nu am mai plecat. Plecăm săptămâna viitoare şi acesta va fi cadoul ei. Plecăm în formulă completă, toţi trei.

Da, apele s-au calmat între noi. (n.r. cu Marius Elisei)”, a spus vedeta la Antena Stars.

Și Marius Elisei a dat de înțeles că lucrurile între el şi Oana au revenit la normal. „Da, nu plecăm separat”, a spus el, referindu-se la plecarea în vacamță.

Însă destinația aleasă de vedetă a lăsat pe toată lumea mască. Vedeta va pleca împreună cu Marius și fetița lor în Italia, țară grav afectată de coronavirus. Oana nu se teme, afirmând că știe ce măsuri trebuie să ia pentru ca familia ei să fie în siguranță.

10 reguli esențiale care te protejează de coronavirus!

Oana Roman nu e singura care pare să nu se teamă de coronavirus. Adelina Pestrițu tocmai s-a întors din Italia, unde a fost la Milano, pentru o prezentare de modă. Nu a ratat momentul și și-a făcut câteva poze cu masca de protecție pe față.

 

View this post on Instagram

 

? – H.E.R.E @philippplein -Fashion Show – #MFW Powered by @sarantisromanialuxury #sarantisluxury ☠️ #fashionweek #philippplein #the$kull I’m wearing @philippplein.bucharest ?

A post shared by A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) on


Vezi și Oana Roman şi Marius Elisei s-au împăcat? Cei doi au petrecut sărbătorile împreună la munte

Citește și:

Citește ultimele informații despre coronavirus in Romania