Vedeta, care e în vacanță inclusiv cu soțul ei, Marius Elisei, postează pe rețelele de socializare fotografii din vacanță, instantanee calme și senine. Nici urmă de isteria creată de virus, isterie care e aproape palpabilă în România, deși ne confruntăm, cel puțin momentan, cu un singur caz de infectare. Asta, în timp ce în Italia sunt 650 de cazuri!

„Am ajuns cu bine la Roma. Aici totul e calm, oamenii nu sunt deloc panicați, e plin de turiști, nu e nicio urmă de panică. Prima oprire a fost la Fontana di Trevi. Mâine mergem la Vatican”, a scris vedeta pe pagina sa de Instagram, unde a postat și imagini cu Isabela și soțul său.

familia, in formula completaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Fanii nu îi pot ierta Oanei Roman faptul că a plecat în Italia cu soțul și fetița în plină epidemie. „Te-ai dus să ne aduci virusul? Frumos din partea ta!”, a scris un fan pe o rețea de socializare.

„Să vedem cu ce ajungi în țară… când toate zborurile din Italia au fost anulate… Informați-vă”, a adăugat o altă persoană pe pagina de Instagram.

Lăsând la o parte virusul care a speriat o lume sau locurile de poveste vizitate de Oana și familia ei, nu ai cum să nu remarci faptul că vedeta arată din ce în ce mai bine. În unele instantanee e chiar imposibil de recunoscut!

Vezi și Oana Roman a slăbit spectaculos după despărțirea de Marius Elisei. Cum arată acum: „Fără niciun fel de editare”

Citește și:

Citește ultimele informații despre coronavirus in Romania