Fiica lui Petre Roman susține că designerul Catinca Roman a mințit când a spus că își va vizita mama, pentru că aceasta nu ajuns nici acum la centrul de îngrijire la care se află Mioara Roman.

Acum, a decis că nu mai are de ce să-și ierte sora. Între cele două surori pare să se fi creat o prăpastie uriașă în ultima vreme, cele două aruncându-și acuzații grave.

Oana Roman își acuză sora, Catinca, că minte în privința mamei lor

Deși nu au trecut nici două săptămâni de la anunțul despărțirii de Marius Elisei, Oana Roman spune că plecarea bărbatului a făcut-o să se simtă „ușurată” și asigură publicul că nu faptul că ar fi „rănită” – așa cum ar susține sora ei – este motivul pentru care face acuzații la adresa Catincăi.

Marți, după ce și-a vizitat mama la centrul de îngrijire în care aceasta trăiește, Oana a făcut noi declarații pe tema conflictului dintre ea și Catinca. Vedeta spune că mama ei o întreabă încontinuu de ce Catinca nu vine la ea.

Mai mult, personalul medical ar fi informat-o pe Oana că Mioara se trezește noaptea cu aceeași neliniște legată de faptul că nu mai știe nimic de fiica ei de aproximativ jumătate de an.

Astfel, fiica lui Petre Roman o acuză pe sora ei că a mințit și, de fapt, nu și-a vizitat mama nici acum, deși promisese că va face acest lucru.

„Cine își permite să trimită declarații despre mine mincinoase trebuie să-și asume. Am fost la mama, (…) A început să-mi spună ”Da, Catinca ce face? Catinca unde e? Catinca de ce nu vine?”, iar doamnele de aici mi-au spus că se trezește noaptea și strigă, urlă după Catinca, după sora mea, după fata ei.

Această fată care a declarat că nu mai vrea să meargă la mama și după a spus că eu mint și că ea o să meargă la mama… Ei bine, nu a mers și asta e foarte urât!

Sora mea a declarat că o să meargă la mama, că nu a spus niciodată că ea nu vrea să meargă la mama și că ea înțelege că spun lucrurile astea pentru că eu sunt rănită. Nu, draga mea, nu sunt rănită.

Faptul că Marius a plecat de acasă și am reușit într-un final să încheiem acea relație toxică pe care o aveam pentru mine este o fericire. Și-a ales prost momentul, dar eu nu sunt, eu sunt foarte fericită și această problemă referitoare la mama nu are nicio legătură.

Deci nu am nevoie de milă, n-am nevoie de compasiune sau de condescendență, am nevoie ca mama să nu mai urle noaptea după fata ei, atât!”, a transmis Oana Roman pe InstaStories.

Declarațiile Catincăi, cu privire la Mioara Roman

Anterior, sora ei răspunsese acuzațiilor lansate de Oana printr-un mesaj transmis prin intermediul Spynews: “Nu vreau să comentez nimic din ce a spus Oana. Ceea ce vreau să spun e că mâine dimineață programez să mă duc la mama, atât am de comentat. Într-adevăr, am fost mai puțin în ultimul timp pentru că am fost foarte afectată de problema cu tata și nu m-am simțit bine, dar de acum mi-am revenit și de mâine o să reîncep să o vizitez. În rest, e problema ei ce postează”.

Oana Roman s-a văzut și cu tatăl ei, Petre Roman. Cum arată fostul premier la 76 de ani

Petre Roman a găsit elixirul tinereții fără bătrânețe, aparent, sau cel puțin a reușit să încetinească procesul de îmbătrânire, dacă e să judecăm după cea mai recentă apariție a lui pe rețele de socializare. Oana Roman a postat o fotografie în care apare alături de tatăl ei.

Petre Roman are o soție cu 26 de ani mai tânără decât el, dar fostul prim-ministru reușește să mascheze foarte bine diferența de vârstă dintre ei. Cea mai recentă apariție a lui pe rețelele de socializare, alături de fiica sa, surprinde publicul.

Politicianul avea mai multe fire albe de păr în urmă cu 10 ani decât acum.

Într-o perioadă în care Oana Roman trece prin despărțirea încă recentă de tatăl fetiței ei, Marius Elisei, vedeta își găseste totuși liniștea alături de cei dragi. Vedeta a primit vizita tatălui ei și se pare că a fost o întâlnire care i-a făcut ziua mai bună.

Fosta prezentatoare TV a mărturisit că acum are parte de liniștea de care are nevoie, iar vizita tatălui a fost exact „ca pe vremuri”. Oana a publicat o poză cu ea și politicianul pe InstaStories, iar apariția lui nu a trecut neobservată.

„A fost tata în vizită. Am povestit ca pe vremuri. A fost minunat.”, a scris Oana Roman în cadrul postării.

Vezi și Oana Roman, dezamăgiri pe toate planurile: Sora ei nu și-a mai văzut mama de 6 luni și nici nu mai vrea! Prima reacție a Catincăi Roman

Citește și:

Pentru ce vedete se consideră mentor Adriana Bahmuțeanu: ”Le învățam cum m-a învățat pe mine mama: să aibă pâinea și cuțitul în mână!”. Totuși, pe una a concediat-o în direct!

Actorul Nae Alexandru, miracolul de la cutremurul din ’77: „Mama şi bunica au pierit salvându-mă pe mine”