Revoltată, fiica fostului politician a ieșit la rampă și a vorbit despre traiul și veniturile familiei sale. Oana Roman a negat că tatăl sau a avut de câștigat de pe urma funcției de prim-ministru.

Oana Roman a răbufnit, după ce pe una dintre paginile sale de socializare internauții au atacat-o și l-au acuzat pe tatăl său că a furat bani publici.

Fiica politicianului a arătat că tatăl său nu a furat bani publici, iar cea mai bună dovadă, spune ea, constă în faptul că, după divorț, Petre Roman a locuit la un prieten. Prima casă achiziționată de Petre Roman a fost făcută cu bani împrumutați.

Oana Roman: ”Acesta e adevărul”

„Vreau să vă spun un lucru… pe care să-l aflați de la mine. Atât de mult a furat tata cu 10 mâini încât, în momentul în care a divorțat de mama, nu avea unde să stea la propriu, adică nu avea o casă. A stat la apartamentul unui prieten, după care și-a cumpărat o casă cu bani pe care i-a luat cu împrumut. Atât de mult a furat tata! Acesta e adevărul. Cu mama oricum stătea în chirie”, a mărturisit Oana pe rețelele de socializare.

”Nu mi-a dat nimic!”

Mai mult, Oana Roman spune că nu a primit nimic de la tatăl său și că și-a câștigat singură banii.

„În acest moment, el stă în aceeași casă, iar eu stau într-o casă cam de două ori jumătate mai mare decât a lui.

Nu mi-a dat nimic de când am început să muncesc și să-mi câștig banii singură, pentru că așa era normal, ca eu să îmi vad de viața mea și să trăiesc din munca mea.

Terminați cu legendele astea, că deja e penibilă treaba. Unele lucruri trebuie să le bag în seamă și să răspund’, a mai adăugat ea.

Oana Roman spune că va continua să îl apere pe cel mai important bărbat din viața ei. „El are prea mult bun simț și nu știe să răspundă la mizerii, dar eu pot face asta pentru el și pentru noi. Dacă tata nu a spus destul de răspicat lucruri și nu a combătut minciunile manipulate despre el, eu o să fac asta”, a conchis Oana Roman.

Vezi și Dezvăluiri din viața de cuplu a Mioarei Roman alături de Petre Roman: ”Am fost pentru el ca un trofeu”

Citește și:

Penelope Cruz, împotriva rețelelor de socializare. La ce vârstă le va permite copiilor să le folosească: ”Este ca și cum lumea ar face un fel de experiment cu ei”

Cristi Borcea are insomnii, iar sănătatea îi este subredă: “Iau câte cinci pastille pe zi”. Momentul în care s-a declanșat totul