De când a anunțat în luna noiembrie că ea și soțul ei, Marius Elisei, s-au despărțit, Oana s-a pus pe dietă și pe tratamente de remodelare corporală. Astfel, ea a slăbit spectaculos și drept dovadă a postat pe Instagram un colaj cu ea cum arată înainte să înceapă dieta și cum arată acum.

Oana romanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

„Stânga noiembrie, dreapta început de februarie. Diferența este vizibilă! Ambele poze făcute cu același telefon… fără niciun fel de editare”, a scris Oana Roman în dreptul colajului.

Mai mult, ea le-a dezvăluit fanilor și cum a reușit să slăbească. Ea a precizat că nu și-a făcut operație de micșorare a stomacului așa cum s-a crezut, ci a reușit doar cu tratamente corporale și „cu o dietă, dar nu draconică”. Imaginea a strâns mii de like-uri și sute de comentarii, mulți internauți afirmând că vedeta arată foarte bine acum.

 

„Mă întreb de ce oare, majoritatea femeilor înfloresc la despărțire/separare!!?.  De ce nu înfloresc inainte?? Felicitari oricum, și baftă în toate!”, „Multe, multe felicitari!!!Ce mai au de spus cutrele acum? Arăți minunat!”, „Bravo Oana” „Oana, arați superb! Inițial m-am îndoit oarecum….., ai putut să dai burta, doar procedural?!?! Acum, chiar văd și cred!”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

În plus, Oana a dezvăluit că la burtă nu a dat joc cu ajutorul apratelor, ci doar cu dietă. Oana nu se oprește aici, ci vrea să mai dea jos 10 kilograme, iar apoivrea să apeleze la ajutorul unor chirurgi esteticieni  pentru o abdominoplastie prin care să îi elimine excesul de piele de pe burtă.

„La burtă eu nu pot face proceduri pentru că am o operație foarte mare la abdomen în urma complicațiillor de la cezariană. Dacă aș face și la burta aș avea încă vreo 10 cm în minus. Pentru burtă va trebui sa fac o abdominoplastie dupa ce mai slăbesc vreo 10  kilograme”, a dezvăluit Oana.

Citește și: