Cei doi, care au divorțat la începutul acestui an, au spus că, deși sunt căsătoriți în fața lui Dumnezeu, vor să fie și cu acte legale.

Oana Roman și Marius Elisei trăiesc o poveste de dragoste cu totul neconvențională, dar susțin că se iubesc acum mai mult ca oricând. Vedeta și partenerul ei au hotărât să se recăsătorească civil, semn că Oana Roman a fost complet recucerită de Marius Elisei. Nu a fost simplu, a mărturisit-o chiar el, dar eforturile sale, iată, au rezultatul scontat.

Marius Elisei și Oana Roman, încă o cununie civilă

Convinși că acum formează un cuplu și mai puternic, greu de destrămat, cei doi vor să facă din nou ceremonia civilă chiar de ziua de naștere a lui Marius Elisei.

În fiecare an, pe data de 24 septembrie, de ziua lui Marius Elisei, vedeta obișnuia să organizeze diferite evenimente. Dacă anii trecuți și-au reînnoit jurămintele cu ocazia acestei zile, ei bine, anul acesta va avea loc ceva cu totul deosebit, o cununie civilă, a declarat Oana Roman la Antena Stars.

Cum își dorește Oana Roman să fie evenimentul

Dacă până acum își dorea ca totul să fie fastuos, de data aceasta Oana Roman vrea ca totul să fie clasic, simplu, însă elegant, inclusiv locația, pe care deocamdată nici ea nu o cunoaște. Vedeta vrea ca invitații să fie îmbrăcați cât mai simplu, nu cu rochii împopoțonate.

„Cumva suntem căsătoriți – în fața lui Dumnezeu noi nu am făcut slujbă de dezlegare – încă purtăm verigheta. Nu mai suntem căsațoriți în acte.

O petrecere vreau să fac, pe 24 septembrie, de ziua lui Marius. Am mai făcut o așa petrecere acum 5 ani, când ne-am reînnoit jurămintele.

Între timp vreau să îmi dați idei de locații. Vreau să fac o chestie în aer liber, unde să pun niște baloane, decorațiuni.

Vreau ca toată lumea să fie îmbrăcată lejer. Nu vreau mulăciuni, suntem pe câmpenesco-burghezo. Până atunci sper să ma pot mobiliza să organizez o petrecere frumoasă”, a mărturisit vedeta plină de entuziasm.

Vezi și Oana Roman ajunge la operație: ”O s-o fac în toamnă”

Citește și:

Cum arată Raluca Bădulescu fără perucă. Vedeta e de nerecunoscut în vacanță în Ibiza, cu fostul și actualul soț!

Emily Burghelea, pusă la zid de fani din cauza pozelor în care alăptează. Cum le-a răspuns vedeta