Într-o înregistrare pe care Oana Roman tocmai o făcea, micuța a mărturisit că, după ce ea și mama ei s-au întors aseară din vacanța din Franța, cei doi părinți au adormit împreună. Asta, până ce i-a trezit ea.

Cumva, pasul era firesc după ce cei doi s-au împăcat. Însă toată lumea a rămas surprinsă de repeziciunea cu care s-au derulat evenimentele. Cei doi au divorțat la începutul acestui an, iar de atunci lucrurile s-au precipitat aproape cu viteza sunetului.

Dar ce spune de fapt Isa? La un moment dat, aceasta a intervenit în înregistrarea pe care o făcea mama ei, filmuleț postat pe Instagram, și a dezvăluit că Marius Elisei a adormit lângă Oana Roman.

Totodată, micuța Isabela a mărturisit că l-a trezit pe tatăl ei ca să doarmă cu ea, pentru că așa îi promisese.

„Aseară am chirăit ca să pot să-l trezesc pe tati de lângă mami ca să doarmă cu mine, că mi-a promis. Și a adormit lângă tine și după aia am chirăit ca să vină lângă mine”, a spus fiica Oanei Roman la InstaStory.

Faptul că cei doi s-au împăcat nu mai e un secret pentru nimeni deja. În urmă cu câteva ore, Oana Roman a postat pe Instagram mai multe fotografii cu ei trei, întreaga familie, și a scris simplu, dar fără drept de apel: ”Family! Totul! Punct. ❤️❤️❤️”.

familia-eliseiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Marius Elisei, comportament model față de fosta soție

La începutul lunii iunie, Marius Elisei și-a exprimat public dorința de a se împăca cu Oana Roman. Bărbatul a oferit atunci mai multe declarații la Antena Stars, prin care spunea că obișnuiește să îi dăruiască flori și că o iubește în continuare.

„La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani.

Pot să spun că da (n.r. dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte”, a spus Marius Elisei pentru Antena Stars.

Tot atunci, fostul soț al Oanei Roman mai spunea că din punctul lui de vedere, ei sunt în continuare căsătoriți în fața lui Dumnezeu, ceea ce pentru el e mai important decât orice act. Tot el spunea că pentru el împăcarea cu Oana Roman ar fi cel mai frumos lucru care i s-ar putea întâmpla și iată că dorința i s-a îndeplinit.

„Din punctul meu de vedere, nu trebuie neapărat să fii legat printr-un act. Este suficient că suntem legați în fața lui Dumnezeu, pentru că s-a ținut o slujbă și acea legare în fața Domnului nu ai cum s-o rupi. În fața Domnului încă suntem căsătoriți.

Da, eu îmi doresc din toată inima (n.r o împăcare, să fie o familie unită). Acum, să vedem, nu știu. Eu sper că și ea, dar probabil că na, nu atât de repede, dar om vedea.

Da (n.r. împăcarea ar fi cel mai frumos lucru care i s-a întâmpla anul acesta). Cred că în adâncul ei, da, își dorește, cred, bănuiesc. Probabil e prea… să nu ia o decizie prea pripită. Și probabil că mai analizează sau nu știu ce-și dorește, cum vrea să pună problema”, a continuat Marius Elisei.

Vezi și A fost nevoie să divorțeze ca să se regăsească. Cele mai recente declarații ale Oanei Roman și Marius Elisei nu mai lasă loc de interpretări

Citește și:

Ce a făcut Fulgy după ce și-ar fi bătut tatăl: „Ăsta este ultimul meu Story și situația stă în felul următor…”

Surpriză imensă! Gwen Stefani s-a căsătorit pentru a doua oară! Rochia a lăsat pe toată lumea cu gura căscată!