La mijlocul lunii decembrie au apărut zvonuri că Oana Roman şi Marius Elisei ar divorţa. Mai mult decât atât, gurile rele au spus că acesta ar fi înşelat-o pe vedetă, că ar fi fost infidel. Oana Roman imediat a reacţionat și a recunoscut că într-adevăr s-au despărțit, dar nu a rpecizat că cei doi au divorța sau că ruptura este definitivă.

Oana Roman şi Marius Elisei s-au împăcat? Cei doi au petrecut sărbătorile împreună la munteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

„Am ezitat de zeci de ori să fac această postare! Am scris-o şi am şters-o apoi! Din păcate, o fac până la urmă! Sunt un om asumat, sincer şi transparent. Niciodată nu am fost ipocrită şi nu am mimat sau pozat în fericirea perfectă, aşa cum se face pe reţelele sociale. Am o datorie faţă de publicul meu pe care nu l-am minţit niciodată. Prefer să aflaţi de la mine decât din zvonuri sau speculaţii. În aproape 7 ani de relaţie, am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate şi fericirea adevărată, dar am avut şi momente foarte grele în care amândoi ne-am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile!

Aceste încercări şi-au pus amprenta asupra noastră şi, deşi am încercat şi luptat pentru familia mea, am ajuns în punctul în care între noi lucrurile nu mai funcţionează ca şi cuplu. Am decis de comun acord să ne separăm! Nu ştiu dacă pentru totdeauna, asta doar timpul va decide. Scopul nostru comun rămâne acela de a o creşte frumos pe Isabela! Cu aportul amândurora din toate punctele de vedere. Când părinţii mei au divorţat, tata a decis să întrerupă orice fel de comunicare şi legătură cu mama , lucru care mi-a cauzat o suferinţă şi o traumă de nedescris”, a scris Oana Roman pe un site de socializare.

Oana Roman și Marius Elisei se pare că au decis să dea uitării neînțelegerile dintre ei și au petrecut sărbătorile împreună cu fiica lor la munte.  Vedeta a postat în mediul online o imagine cu ei, lângă un brad de Crăciun. „Ultima zi de vacanță! #familytime #vacay #hollyday#munte”, a scris Oana. Cei doi nu au confirmat încă faptul că s-ar fi împăcat.

Citește și: