De ziua lui Marius Elisei, în vârstă de 34 de ani, Oana Roman a postat pe Instagram un mesaj care a luat pe toată lumea pe nepregătite. “La mulţi ani, Marius Elisei! Să ne trăieşti sănătos. Tati, te iubim! La mulţi ani, soţule”, a scris ea, postând și mai multe fotografii, dintre care una în care apar îmbrățișați, râzând cu gura până la urechi.

Nu a vorbit doar în numele fiicei sale, Iza, ci și în nume propriu, numindu-l pe Marius ”soțule”, ceea ce înseamnă că despărțirea nu mai e de actualitate.

Mai mult, așa după cum se poate vedea de pe contul ei de Instagram, în urmă cu două săptămâni, ea, Marius și Isa au mers împreună la o cină romantică într-un local din Predeal.

”(…) O cina romantica intr-o gradina superba, la umbra unui brad imens. La noi cina romantica e in 3. Si e foarte romantica (…), scria atunci Oana Roman pe Instagram, postând și două fotografii de la cina în trei.

Oana-si-MariusSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 ianuarie 2014, iar în 2017 şi-au reînnoit jurămintele. Au o fetiţă, Izabela, de 7 ani, de dragul căreia au decis să-şi mai dea o şansă.

Vezi și Cele mai noi fotografii cu Oana Roman în costum de baie: ”Arăți super și picioarele sunt perfecte…”. Vedeta arată cât e mult a slăbit într-un an

Citește și:

Bianca Drăgușanu, declarații controversate: ”Sunt curioasă dacă apare vreo ofertă și să-mi zică cineva că vezi, Doamne, să mă fi prins și pe mine corona”

Smiley a însoțit-o pe Gina Pistol la medicul ginecolog. Cum au fost surprinși