Oana Roman și Marius Elisei au apărut pentru prima dată împreună la TV după ce s-au împăcat. Cei doi au fost invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

Marius Elisei și Oana Roman au intrat în provocarea „Spuneți tot sau vă ia gura foc”. Celor doi le-au fost pus întrebări picante, iar răspunsurile au fost pe măsură. Ei au scos la iveală cele mai picante detalii din relație lor și au vorbit despre schimbări produse în cuplu pe parcursul pandemiei.

Aceștia au trebuit să răspundă fiecare la trei întrebări. Marius Elisei a preferat să țină întrebările pentru el și a decis să mănânce picant, în timp ce Oana Roman s-a arătat mult mai curajoasă și nu s-a sfiit să spună lucrurilor pe nume.

Oana-Roman-si-MariusSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

„Am decis să deschid o afacere cu haine. Pe unele le fac eu, pe altele le iau de la un furnizor de încredere. Acum eu sunt model, eu mă îmbrac cu ele. Oamenii au încredere să cumpere pentru că văd că sunt de calitate”, a povestit Oana despre planurile din pandemie și despre cum s-a reinventat în vremurile acestea.

Întrebată cine a făcut-o să sufere cel mai tare dintre: Cornel Păsat, Marius Elisei și Petre Roman, vedeta a mărturisit că cel mai rău a suferit, indirect, din cauza tatălui său. Marius a continuat cu glumele, reușind astfel să aducă zâmbete în platou. Oana a adăugat, de asemenea, că nu îl poate compara pe Marius cu Cornel, pentru că sunt situații total diferite, având în vedere că unul i-a fost iubit, iar celălalt este soțul ei și tatăl fiicei sale.

Mai mult, una dintre întrebările pe care le-a primit fiica lui Petre Roman a vizat-o pe Oana Zăvoranu. Cele două au avut câteva conflicte în trecut, când bruneta o ataca pe Oana, în principal, din cauza kilogramelor în plus. Provocarea pentru Oana Roman a fost de a o descrie pe Oana Zăvoranu în trei cuvinte, iar răspunsul acesteia a fost destul de acid.

„Deșteaptă, mult prea agresivă și brânză bună în cel mai prost burduf de câine”, așa a descris-o fiica lui Petre Roman pe Oana Zăvoranu.