Marius Elisei, de 35 de ani, și Oana Roman, de 44 de ani, au decis ca Isabela, în vârstă de 7 ani, să nu știe încă adevărul, pentru a nu fi traumatizată, a mărturisit tatăl fetei.

Isabela este foarte atașată de tatăl ei, deși locuiește și va locui de acum înainte cu mama ei, conform hotârârii luate de comun acord de părinți la divorț.

„Ea deocamdată știe că noi ne-am supărat, că ne-am certat. E mică, nu pot să o încarc cu lucruri care să o afecteze”, a spus Marius Elisei, într-un interviu acordat pentru Antena Stars.

Marius Elisei a mărturisit că Isabela îi simte lipsa foarte tare și că nu s-a obișnuit încă cu ideea ca părinții ei să stea separat. „Ideea este că Isabela încă nu s-a obișnuit cu ideea. Își dorește foarte mult (să stea cu amândoi – n. red.).

A fost acum în vacanță cu mama ei, m-a sunat de acolo și mi-a spus: «Tati, îmi doresc foarte mult să vii și tu data viitoare cu noi, ca să fiu și eu mai bine!».

Da, îmi simte lipsa, evident. E copil. Dar, normal, la ziua ei, nu aș avea cum să nu fiu acolo, îți dai seama. Până la urmă, este ziua ei. E ca și cum s-ar mărita, iar eu nu aș participa. Mi se pare absurd!”, a mai spus Marius.

Marius Elisei: „Cred că Oana este foarte afectată. A fost puțin nervoasă”

Oana Roman a anunțat inițial că Marius Elisei a plecat de acasă înainte de Crăciun, cu tot cu afacerea familiei. Cei doi au trecut prin clipe tensionate la început, însă ulterior au decis să meargă să divorțeze amiabil, spre binele fiicei lor, Isabela.

„Atâta timp cât suntem maturi și suntem conștienți și gândim și nu avem de ce să purtăm un război, am zis că este singura variantă. Atât pentru noi, cât și pentru fată.

Referitor la începuturi… Probabil Oana a fost puțin mai nervoasă, dar și-a dat seama că nu a făcut ce trebuie, mă rog, nu a făcut ceva rău ca să trebuiască să își dea seama, dar a fost o mică tensiune, într-adevăr.

Dar e bine ca totul se termină cum trebuie și cum am planificat. Ideea divorțului a venit de la amândoi odată. Eu am zis gata şi în următoarea secundă a zis şi ea: «Gata! Nu se mai poate!».

Cred că Oana este foarte afectată, este normal. Și eu sunt afectat, doar că eu nu arăt. Aceasta este diferența. Amândoi suntem afectați. Nu ieși dintr-o relație de 6 zile sau 6 săptămâni. Sunt 7 ani, aproape 8. Doar că fiecare se manifestă în felul lui”, a mai spus Marius Elisei.

Deși scandalul dintre cei doi foști soți a pornit inițial de la faptul că Marius a fugit cu afacerea familei, Marius Elisei a reușit să o convingă pe Oana să colaboreze la acest proiect. Bărbatul i-a făcut o propunerea ca ea să fie în continuare imaginea acelui brand, iar ea a acceptat.

„Adevărul a fost că am plecat cu ce dețineam eu. Da! Site-ul este construit de foarte mult timp, un proiect de foarte mult timp. Ideea e că am revenit asupra lui împreună, i-am făcut o propunere pentru a-i liniști un pic starea și mă bucur că a fost de acord cu ea. Asta am discutat între noi. Termenii. Evident că există niște termeni și condiții!”, a mai spus fostul soț al Oanei Roman, pentru aceeași sursă.

Vezi și Oana Roman și Marius Elisei au anunțat împreună că nu mai sunt soț și soție: „Am divorțat amiabil la notar”

Citește și:

Gina Pistol și-a făcut bagajele pentru maternitate. „Aștept să vină…”

Catrinel Sandu, un altfel de cadou de Ziua Îndrăgostiților! Așa un dar de la soț…