După ce au divorțat, la începutul anului trecut, acum formează din nou un cuplu, chiar dacă, tehnic, sunt divorțați. Toată lumea le știe povestea și nici ei nu se sfiesc să o arate, făcându-și declarații publice, în văzul și auzul tuturor. Dar puțină lume știe cum s-au cunoscut cei doi și cum au porit această idilă din care s-a născut și o fetiță.

Povestea lor s-a născut pe neaşteptate și o spune chiar Oana Roman. Au trăit momente frumoase, dar şi urâte. S-au despărţit, dar divorţul i-a făcut să realizeze că au nevoie unul de celălalt.

Oana Roman şi Marius Elisei au marcat ieri nouă ani de relaţie, prilej cu care fiica lui Petre Roman a rezumat ”întâlnirea” lor, dar și tot ceea ce urmat, postând și o fotografie care îi înfățișează zâmbitori, fericiți și împăcați cu alegerile lor.

„Pe 3 ianuarie 2013 eram la munte cu prietena mea de suflet…ieşisem seara la un club şi întâmplător am găsit pe Facebook un mesaj de la Marius. Primul mesaj de la el. Nu ştiam ca răspunzând la acel mesaj viata mea se va schimba radical şi în scurt timp vom începe împreună o călătorie a vieţii.

După 9 ani, am adunat împreună o viata de amintiri şi avem un copil minunat. Nu a fost uşor, nici lin. Ne-am greşit reciproc de multe ori, mai avem încă multe de învăţat şi de făcut împreună dar am trăit multă fericire, multe împliniri şi multe realizări.

De multe ori am căzut în capcana Răului amândoi. Dar am reuşit mereu sa ne întoarcem spre lumină şi sa preţuim iubirea. Sper ca drumul ăsta sa fie mai lin şi mai frumos pentru ca avem încă multe de trăit împreună. Cu încredere şi recunoştinţă, cu iubire şi înţelegere, cu puterea de a cere iertare când greşim”, a scris Oana Roman pe o reţea de socializare.

Vezi și Oana Roman, despre impactul pe care l-a avut despărțirea de Marius Elisei asupra fiicei lor: „Ea refuză să-și mai amintească”

Citește și:

Mihai Morar, despre cum e să fii tată de trei fete la 40 de ani. Cea mică încă e alăptată! Câți ani are Roua

Imagine rară cu cei patru copii ai prințului Albert de Monaco. Cum i-a surprins pe gemenii lui și ai prințesei Charlene?