Cei doi și-au anunțat despărțirea încă din luna decembrie, iar Oana a anunțat că a depus actele de divorț. Deși prietenii și fanii credeau că se vor împăca așa cum au făcut de atâtea ori, Oana și Marius au semnat în urmă cu puțin timp actele de divorț la notar. Vedeta s-a filmat în mașină și a făcut anunțul printr-un Instastory, chiar înainte să intre în cabinetul notarial.

„Azi am o zi plina. (…) Și e o zi un pic specială. O să înțelegeți curând de ce”, a anunțat Oana pe Instagram înainte să meargă la notar, într-un filmuleț făcut în mașina.

”Am depus actele și în momentul ăsta avem o relație extraordinar de ok. Nu știu. Avem o relație foarte ok, vine și mă ajută când e nevoie.”, spunea Oana Roman la Antena Stars, în emisiunea Xtra Night Show, însă așa cum se vedea și din filmulețul pus pe Instagram, aceasta era vizibil afectată de decizia luată și nu e ușor pentru nicio femeie să se despartă de cel cu care și-a împărțit viața zi de zi până în urmă cu câteva luni.

Oana Roman și Marius Elisei au fost surprinși de paparazzi Spynews la notar. Marius Elisei a ajuns primul, după care, la scurt timp, la fața locului a ajuns și Oana Roman. Potrivit imaginilor surprinse, vedeta a stat aproximativ 40 de minute în mașină înainte de a intra în locație pentru a semna actele de divorț și a fumat o țigară.

În cabinet, semnarea actelor de divorț a durat 40 de minute, iar apoi Oana și Marius au ieșit separat din locație, potrivit Spynews.

Oana Roman s-a întors la mașina din parcare unde a mai stat câteva minute până la plece după loc, iar la un moment dat și-a pus mâna la gură, semn că nu a fost o decize prea ușoară să rupă o căsnicie, mai ales că au un copil împreună. Nici Marius Elisei nu se afla într-o stare mai bună la ieșirea de la notar. El a ieșit din locație, la scurt timp după soția sa, și imediat și-a aprins o țigară.

Citește și:

Romică Ţociu a devenit bunic pentru a doua oară în această dimineață

Deea Maxer a împlinit 31 de ani: ”Cea mai frumoasă declarație de dragoste este că…”