”Dragii mei din respect față de voi, comunitatea mea, am hotărât să vorbim aici. Împreună vă anuntam ca am divorțat amiabil și rămânem părinți pentru Isabela și prieteni care se respecta și se sprijină reciproc. Cu sinceritate și ceva bâlbâieli de la emoții, va mulțumim pentru suport și înțelegere”, a fost mesajul postat de Oana alături de un video, în care cei doi vorbesc de divorț.

„Nu mai suntem soț și soție. De ieri noi am semnat actele de divorț la notar amiabial”, a spus Oana, iar Marius a completat: „Amiabil, normal pentru că așa e normal să se termine o căsnicie. (…) Trebuie să se termine, așa cum a început: frumos și civilizat ”.

Oana a explicat și ce se va întâmpla cu fiica lor, dezvăluind că cei doi au custodie comună, iar Isabela va locui cu mama ei.

„Custodia va fi una comuna, vom avea grijă împreună de ea. Domiciliul ei va fi aici, la ea acasă, pentru că asta e casa în care a crescut. Noi am vorbit, am discutat, a fost cu suișuri și coborâșuri, nu pot să vă mint, nu a fost totul foarte clar de la început, dar dorința noastră a fost până la urmă ca Isabela să aibă un mediu liniștit în care să crească și pentru asta noi, în primul rând, trebuia să ajungem la o înțelegere frumoasă, și am reușit asta. Mă bucur că am reușit asta. Rămânem, în primul rând, părinți pentru Isabela, și în al doilea rând prieteni, chiar dacă mariajul ăsta nu mai merge, rămânem apropiați având în vedere că avem priorități comune de a o crește frumos pe Isabela”, a spus Oana.

„Vom și colabora profesional. Și din acest punct de vedere am reușit să ajungem la o înțelegere”, a spus Oana, fiind din nou completată din nou de fostul ei soț: „ceea ce dovedește că nu există o râcă sau o dușmănie între noi de a ne întoarce spatele sau să purtăm un război împoriva celuilalt.”

„Ideea este să ne înțelegem și să comunicăm. Vom colabora profesional, pe partea de imagine a site-ului. Dar nu asta e important, ci faptul că Iza va crește alături de noi, va sta și la mine și la tatăl ei”, a mai spus Oana, precizând că ea și-a păstrat doar numele ei, în timp ce Isabela va purta și numele ei și al tatălui.

De asemenea, cei doi au mărturisit că între ei nu mai există cale de împăcare și chiar dacă vor mai fi văzuți împreună la diverse evenimente, asta nu înseamnă că se vor împăca, ci doar păstrează o relație civilizată de prietenie.

„Ne veți mai vedea împreună la diverse evenimente și întâmplări din viața ei. Vom fi împreună la ziua, și de sărbători uneori, poate vom merge și în vacanțe împreună. Ideea este că dacă ne mai vedeți vreodată împreună nu înseamnă că ne-am împăcat, pentru că se vor face multe speculații. (…) După fix 7 ani și o lună, am încheiat frumos, amiabil, civilizat, decent și sper din tot sufletul această situație să rămână așa și pe mai departe. Avem un copil de crescut, avem multe lucruri de făcut pentru ea, și împreună și separat”, au mai spus cei doi, fiind vizibil emoționați.

Mai mult, Elisei a vrut să lămurească încă o dată și zvonurile legate de faptul că ar avea o altă relație. Acesta a mărturisit că nu are nicio altă iubită și deocamdată nu se află nimeni altcineva în viața lui și nu are de gând să-și refacă repede viața. „Nu-mi stă capul să-mi fac o nouă viață, cu toate că fiecare e un om liber și face crede, cum îl taie capul”, a spus Marius.

Citește și:

Cum arată la 40 de ani Nicoleta Luciu, mama a patru copii

Cătălin Moroșanu, detalii inedite despre părinții săi: “De la mama am moștenit… Mă bucur că am rămas lângă ei”