Zilele trecute, vedeta noastră a postat două imagini în oglindă, cu ea și cu fata ei, la aproximativ aceeași vârstă, iar fanii au observat cu surprindere cât de bine seamănă cele două. Soțul, sau în acest caz fostul, deși e încă actual (sic!) pare că nici nu a contribuit prea mult.

”semănați mult ❤️❤️”, ”Da, foarte mult semanati”, ”cat de bine semanati❤️”, ”Sunteți identice , Oana!!!!!!?????”, ”Da, seamana cu tine ,din ce in ce mai mult!!Cand era mai micuta semana mai mult cu Marius…Parerea mea”, sunt numai câteva dintre comentariile primite și probabil ți-ai dat seama că este vorba chiar de către Oana Roman și fiica ei, Isa.

E de-a dreptul fenomenal cum seamănă cele două! Amândouă bucălate, cu un zâmbet frumos și ochi asemeni, cele două au cucerit fanii!

Totuși, Oana Roman nu are doar fani. Zilele trecute, Oana Roman a fost ținta gurilor rele din mediul online, asta după ce fanii vedetei au criticat-o cu privire la educația pe care i-a oferit-o fetiței sale, Isabela.

Oana Roman nu a mai suportat să vadă mesajele răutăcioase, așa că vedeta a postat pe rețelele de socializare un mesaj cu privire la cei care au judecat-o.

Aflată într-o vacanță la munte, vedeta și-a filmat fetița în timp ce mânca, iar ce-a ieșit a postat pe rețelele de socializare. Oana Roman a precizat că fiica ei ține tacâmurile corect încă de la vârsta de trei ani, iar toți copiii ar trebui să fie învățați de mici să respete acest lucru.

Ce le-a transmis Oana Roman celor care au criticat-o

Gurilele rele nu s-au putut abține, așa că au transmis mesaje răutăcioase și au menționat că fiica ei este forțată să respecte bunele maniere.

Oana Roman nu s-a mai putut abține și le-a transmis un mesaj pe rețelele de socializare celor care au criticat-o pentru educație oferită fetiței sale, Isabela. Iată ce le-a transmis vedeta!

”O altă individă atât de educată în când merge pe principiul că maturizăm un copil dacă îl învățăm bunele maniere. Constant cu stupoare că mă urmăresc persoane care eu nu-mi doresc să facă parte din comunitatea mea. Apoi a ținut să-mi spună că m-a văzut pe la evenimente și în mintea ei asta înseamnă că ne cunoaștem.

Și mai crede că ar fi educat și de bun simț este o penibilitate de care râde lumea. Eu nu-mi doresc astfel de cunoștințe. Da, sunt o penibilă, îmi aduc copilul să mănânce și să se poarte civilizat. Și asta e ceva de râs.”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.