Vedeta, tranșantă ca de obicei, a abordat subiect direct, fără a lăsa loc de supoziții. Într-o postare pe InstaStory, aceasta a transmis: „Ați făcut multe dintre voi o obsesie bolnavă de-a dreptul cu editările și filtrele. Calmați-vă! Trăiți într-o realitate paralelă cu obsesii pe care vi le bagă alții în cap și nici nu vă dați seama că nu gândiți cu propria conștiință”.

Și pentru a nu lăsa loc de dezbateri, Oana Roman a adăugat: ”Am 45 de ani. N-am fost în viața mea la doctorul la estetician. N-am botox, n-am operații la față, n-am fire, nici măcar cremă nu-mi dau decât când îmi aduc aminte. Și arăt așa!

Fără machiaj, fără filtre! Deci calm sau unfollow. Punct”, a continuat ea.

O intervenție medicală despre care toată lumea știe e cea suportată după ce a născut. Aceasta nu a avut însă ca punct de plecare aspectul, ci chiar salvarea vieții ei. ”După ce am născut, am avut niște probleme de sănătate care mi-au pus viața în pericol, adică era să mor. Pentru a-mi salva viața, am făcut o operație, care a durat nouă ore. Eram la un pas de septicemie.

Am o plasă în partea stângă a abdomenului. Practic nu mai am mușchi acolo. Am stat cinci zile la Reanimare, am avut 70 de puncte de sutură și am stat cu sondă urinară șapte zile, iar în spital am fost internată aproape trei săptămâni”, a declarat ea.

Vezi și Oana Roman pleacă din România! Unde vrea să se mute vedeta

Citește și:

Fiul prezentatoarei TV a împlinit 10 ani. ”Copilul meu Dumnezeit… Un copil așteptat îndelung, dorit îndelung”

Ea este mama lui Fuego! Mesajul din suflet transmis de artist celei care i-a dat viață