În ultima vreme, vedeta a tot experimentat cu înfățișarea sa, mai cu seamă când vine vorba despre coafură. A devenit adepta perucilor, unele dintre ele chiar excentrice. În cele din urmă a îndrăznit să intervină chiar asupra propriului păr.

Într-o pauză de respiro la lucrul în curte, pe care încearcă să o amenajeze împreună cu iubitul ei, Marius Elisei, Oana Roman a mers la salonul de coafură. A postat pe Instagram, pas cu pas, transformarea sa, dezvăluind și că adoră să fie spălată pe cap, la salon. Explicația e una simplă: se simte ca în copilărie, atunci când mama ei o spăla pe cap.

Acum cu părul mult mai scurt și breton, Oana Roman se arată încântată de rezultat, iar fanii sunt de acord cu ea.

asa-arata-vedeta-acumSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Vedeta nu trece prin cea ma bună perioadă, ea anunțând zilele trecute că nu se simte foarte bine, motiv pentru care a mers să-și facă analizele. Se teme că schimbările din ultima perioadă și viașa tumultoasă să nu-i fi dat peste cap glanda tiroisă, cu care a mai avut probleme și în trecut și chiar a luat tratament.

„Recunosc că de câteva zile nu prea mă simt în apele mele. Probabil este și oboseala de la toată munca pe care o depunem, pentru că muncim singuri”, a spus Oana Roman.

Vedeta a continuat: „M-am hotărât să mă duc să-mi fac niște analize pentru că nu mi-am facut de aproape de 8, 9 luni și mâine dimineață mă duc la spital să-mi fac un set complet de analize, să-mi iau sânge și să văd ce se întâmplă, pentru că îmi e să nu am iar probleme”.

„Da, este, foarte important să ne facem analize măcar o dată pe an, cel mai bine ar fi, de două ori pe an, cam la 6 luni. Eu, probabil deja mulți știti, am avut acum ceva ani probleme cu tiroida, am avut o hipertiroidie pe care am tratat-o și de doi ani nu m-am mai dus să-mi fac analize pentru că eram bine, am terminat tratamentul pe care îl luam și acum tare îmi e că de la multe întâmplări și probleme ca la toată lumea, tare îmi e că tiroida mea s-a dereglat iarăși și de asta vreau să mă duc să-mi fac mâine analize, ca să aflu exact dacă trebuie să vorbesc cu endocrinologul să-mi fac tratamentul”, a spus Oana Roman pe InstaStory.

Vezi și La asta chiar nu se aștepta nimeni! Anunțul făcut de Oana Roman

Citește și:

Când începe Asia Express 2021! Antena 1 a făcut anunțul!

Întâi a fost criticată. Acum, după ce a slăbit spectaculos și și-a pus silicoane noi, Deea Maxer a închis gura cârcotașilor. Cum arată în costum de baie