O victorie în sine, punctată ca atare pe rețelele de socializare, unde fosta soție a lui Marius Elisei a postat mai multe fotografii, dovezi în acest sens.

in-blugi-dupa-multi-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

”N-am purtat blugi foarte mulți ani. Am ajuns la o silueta care îmi permite sa port blugi și sa ma simt bine în pielea mea. În vacanta am trișat un pic la dieta, dar de când m-am întors am revenit la dieta si la proceduri, dar și la ceaiul meu de toate zilele”, le-a transmis vedeta fanilor săi.

”Arăți super”, ”Felicitări pentru siluetă și pentru faptul că te simți bine în pielea ta”, ”Ești superbă”, ”Îți stă bine orice stil de îmbrăcăminte ai adopta”, ”De când ai slăbit arăți foarte bine”, ”Iti sta mult mai bine in blugi decat in rochie sau fusta !😉 Si chiar se vede ca ai slabit mult”, sunt câteva dintre comentariile fanilor săi.

”Îți stă mai bine în blugi decât în rochiile alea care te fac mare”, ”Arăți super bine”, ”Arati foarte bine, felicitari pentru muntele de ambitie de care dai dovadă!”, i-au transmis internauții.

Oana Roman a slăbit 20 de kilograme într-un an

Vedeta a trecut printr-o transformare evidentă din punct de vedere fizic în ultimul an, reușind să dea jos nu mai puțin de 20 de kilograme.

Anul trecut, pe contul ei de socializare, Oana Roman a explicat exact cum a reușit să se transforme total în ultimul an. ”Transformare realizata intr-un an. Nu o luna, 2, 3. FARA OPERAȚIE , FARA EDITARE LA POZE. DOAR CU PROCEDURI DE REMODELARE CORPORALA, DIETA… TOATE IMPREUNA… REZULTAT: MINUS 20 KG , MINUS 14 CM IN TALIE SI ȘOLDURI”, le-a mărturisit Oana Roman celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

În urmă cu ceva timp, Oana Roman se declara foarte fericită că a ajuns să poarte haine mărimea M de la XXL. ”Am 42-44 la haine, iar înainte purtam de la 48-50. De la XXL, am ajuns la M. Mă simt foarte bine. Am o senzație foarte frumoasă când văd că mă încap haine de alt gen”, declara Oana Roman, recent divorțată, în urmă cu câteva luni.

Vezi și Marius Elisei, declarații incendiare după divorțul de Oana Roman: Și-a înșelat sau nu soția?

Citește și:

Simona Trașcă și-a mai făcut o intervenție estetică: S-a dus peste medic, fără programare, și apoi a fugit din spital. ”Mă enervau fetele de la clinică”. Incredibil ce a putut să facă!

S-a scris că a ținut cele mai drastice diete și că așa a reușit să ajungă la talia din liceu. Nimic nu e adevărat: ”NU țin cură de slăbire!”. Adda are totuși un secret